folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dj Eğitimi Almak İsteyenler...

Dj Eğitimi Almak İsteyenler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Yakında Tamamlanıcak Studio 'ma Bu işe Merak Salmış ve Öğrenmek isteyen Arkadaslar için Özel Seans 'lı Dersler ve Eğitimler Düzenlenecektir. İlgilenenler ve Ben Istanbul'da Bulunan Arkadaşlar Bu Konu içerisine Mesaj Atabilir Veya bklap@hotmail.com Ekleyerek Benımle iletişime Geçebilirler.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Uzak olmasak gelirdim ya :) Seni artık sık görücez buralarda hadi bakalım askerlikte bitti :)

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Dj yetiştiricisi misin hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

sen bu yaptığın parçalarda hiç enstruman kullanmıyormusun bu dj işleri nasıl oluyor?

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

1. Yaptıgım Parcalar Tamamen Elektronik.

2.Dj Yetiştiricimisin Biraz Fazla Olur 5 Yıllık Tecrübemi Production Bazında ilgilenen Arkadaslarla Paylasıcam.

3.Istanbul Bagcılardayım. Söyledigin gibi artık sık sık görebilme Şansınız olucak Hemde Eskisinden Dahada Etkili.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
Toplam Hit: 1355 Toplam Mesaj: 5