Dj Hero Piyasada
-
Haberlerde gözüme takıldı bi bakıyım dedim biraz müzik oyunlarıyla aranız varsa (veya oyunlarla :)) Guitar heroyu bilirsiniz.Bu sefer Dj hero'yu çıkarmışlar oyunda dj lik yapıyorsunuz.Yanında verilen cd'de 2 rapper bulunuyor.Eminem ve Jay-z ,oyunu oynayabilmek için setimizde olması gerekiyo alttaki resim gibi

oyundan bir görüntü
Em burda oyunu anlatıyo nasıl oynandığını gösteryo : http://www.youtube.com/watch?v=e7QtkR3iGYQ&feature=player_embedded(ama amerikada çıktı,türkiyede geldimi bilmiyorum)
-
guitar hero'nun tarz değiştirmesi benim fikrimce kötü oldu.. baş koyduğu yola devam etse..
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
guitar hero'nun tarz değiştirmesi benim fikrimce kötü oldu.. baş koyduğu yola devam etse..
bence yanlış düşünüyorsun.. ben gitar çalmasını sevmiyorsam.. bu tür oyunları nasıl oynicam peki,? hakkım yokmu.. -
hero ismiyle değilde başka bir isim altında yapsam anlarım guitar hero yapımcıları bu yola rock metal tarz müziklerle girdiler ve 4 yıldan beri böyle devam etti.. dönmesi garibime gitti farklı bir isim altında yayınlansaydı keşke..
-
angelofhope bunu yazdı:
hero ismiyle değilde başka bir isim altında yapsam anlarım guitar hero yapımcıları bu yola rock metal tarz müziklerle girdiler ve 4 yıldan beri böyle devam etti.. dönmesi garibime gitti farklı bir isim altında yayınlansaydı keşke..
-----------------------------bu kadar kasmaya gerek yok hocam be isim değişse nolcak bilmiycekmisin aynı şirketin el attığını :)
-
angelofhope bunu yazdı:
bi ea sports tek nfs yapsaydı nasıl olurdu? yada fifa ? -
FeRoCi bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
bi ea sports tek nfs yapsaydı nasıl olurdu? yada fifa ?
-----------------------------hocam nfs nin belirli bir konusu var araba yarışı =) fakat gh ninde sabit bir konusu var fakat alt dalları arasında çok fark var elektronik müzik ile metal - rock müzik arasında çok fark var..
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
bi ea sports tek nfs yapsaydı nasıl olurdu? yada fifa ?
-----------------------------hocam nfs nin belirli bir konusu var araba yarışı =) fakat gh ninde sabit bir konusu var fakat alt dalları arasında çok fark var elektronik müzik ile metal - rock müzik arasında çok fark var..
-----------------------------adamlar parasına bakıyo hocamya baktılar yükselen bi değer daha var bunu yaparsak iyi satar :)
-
piyasaya cıktım ama daha ses getiricek miximi görmediniz 3 gün bekleyin.
-
birşey değiştirmediler pazar payı olsa diğer tüm müzik aygıtlarına geçerler
fark ettiyseniz oyunun oynanışı ve diğer herşey normal guitar hero ile fark yok sadece guitar hero nun içindeki
düğmeleri çıkarıp dj şekline koymuşlar ve müzikleri ona göre editlemişler
benim sevmediğim olay ise ürün de müziğie hiç bir katkı yok sadece bir oyun oynar gibi lv atlar gibi yapılması gerekenleri yapıyorsunuz o yüzden ne kadar dj lik hastası da olsam bana göre değil kendi müziğimi kendim yaparım çok daha iyi + olarak kendi müziklerinizi yükleyememe durumu en kötüsü zaten