Dj Template (İstek)
-
Arkadaşlar ünlü bir radyoda ünlü bir Dj ablamızın web sitesini yapıcam.Bunun için uygun bir template arıyorum. Flash olması tercihim çünkü dinamik olsa daha jenerik olur. Ve bu konu hakkında ne gibi önerileriniz olur. Bu site hem fan hemde resmi sitesi gibi olacak gibi. (bu web işinden kesinlikle ücret alınmayacaktır, para için yapılan bir iş değildir.)
-
bende zamanında dj hazır template aramıştım fakat piyasada ücretsiz olanlar sınırlı ve kalitesiz eger kaliteli bişeyler yapıcam diyosan ücretli template bak derim boş yere zamanını harcama (;
-
hocama öyle diyorsunda, zaten bunun forum sistemine bir miktar para bayılcaz :) Çünkü her şeyin reel olması lazım. Bir ipb lisanslı forum sistemi tuzlu zaten. Birde template için vericez o kadar da. Biraz ağır gelicek. Zaten bunun hostu da bir o kadar. etti 3 o kadar :D
-
Yalnızca referans içinmi kastırcan bu kadar ? Bu kadar uğraşın bi getirisi olmalı..
-
sevdiğim, tanıdığım bir ablam. Ben zaten bu web tasarım işini, iş olarak yapmıyorum hocam. Kamuya faydalı projeler için kendi bütçemle çalışıyorum.
-
örnek : www.tiklaveogren.com Flash action script 3 ü videolarla anlatıyoruz. Hemde Türkçe. Bunları yaparken ücretsiz hizmet veriyoruz.
yakındada, diğer illere giden arkadaşlar için, tatil için gidenler için bir iller projesiyle daha piyasaya çıakcağız. Buda amme hizmeti olacak. Sen benim şu andaki sitelerimin hiç birisinde google reklamları dahil reklam göremezsin.
-
Helal olsun :)
Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 7