Dj Template (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ünlü bir radyoda ünlü bir Dj ablamızın web sitesini yapıcam.Bunun için uygun bir template arıyorum. Flash olması tercihim çünkü dinamik olsa daha jenerik olur. Ve bu konu hakkında ne gibi önerileriniz olur. Bu site hem fan hemde resmi sitesi gibi olacak gibi. (bu web işinden kesinlikle ücret alınmayacaktır, para için yapılan bir iş değildir.)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    bende zamanında dj hazır template aramıştım fakat piyasada ücretsiz olanlar sınırlı ve kalitesiz eger kaliteli bişeyler yapıcam diyosan ücretli template bak derim boş yere zamanını harcama (;

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    hocama öyle diyorsunda, zaten bunun forum sistemine bir miktar para bayılcaz :) Çünkü her şeyin reel olması lazım. Bir ipb lisanslı forum sistemi tuzlu zaten. Birde template için vericez o kadar da. Biraz ağır gelicek. Zaten bunun hostu da bir o kadar. etti 3 o kadar :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Yalnızca referans içinmi kastırcan bu kadar ?  Bu kadar uğraşın bi getirisi olmalı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    sevdiğim, tanıdığım bir ablam. Ben zaten bu web tasarım işini, iş olarak yapmıyorum hocam. Kamuya faydalı projeler için kendi bütçemle çalışıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

örnek : www.tiklaveogren.com Flash action script 3 ü videolarla anlatıyoruz. Hemde Türkçe. Bunları yaparken ücretsiz hizmet veriyoruz.

yakındada, diğer illere giden arkadaşlar için, tatil için gidenler için bir iller projesiyle daha piyasaya çıakcağız. Buda amme hizmeti olacak. Sen benim şu andaki sitelerimin hiç birisinde google reklamları dahil reklam göremezsin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Helal olsun :)
Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 7