Dji Phantom 4 Tavsiyeler Ve Fiyat Araştirmasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Dji Phantom 4 almayi düşünüyorum 2. El temiz bilen varmi yada kazik sokmayan fiyatina satan bi yer varmi bildiginiz...

Veyahut yurt disinda olupta getirebilecek murid varmi. 

Hobi amacli değil iş için kullanicam phantomu aldiktan sonra dji ronin de almayi dusunuyorum..

Elimin ayari vardir ama daha önce deneyimim yok ögrrnmesi zormu ne gibi zorluklarla karsilasirim bira tartusalim 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

ilk defa kullanacaksan daha düşük bütçeli bakabilirsin bi alt modeli P3 alabilirsin. P4 te kırım yaşarsan çok üzülürsün. İlk başta alış cihaza kullan, sonradan P4 e geç tavsiyem. Facebookta DJI Türkiye gurubuna üye olabilirsin. 2. el bir cihaz alacaksan elden satın almaya çalış yapamıyorsan canlı yayınla uçursun seri numarasının fotosunu al ki kargodan başka bir cihaz göndermesinler. Sahtekar satıcı çok fazlasıyla var fakat bir o kadar dürüst satıcı da var. Sen tedbirini elden bırakma. İlla sıfır alacaksan sancak modelden alabilirsin. Eren hobiye bulaşma malının arkasında durmuyorlar.

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam yeni başlıyorsan djı phontom 3 pro v.s alabilirsin illa 4 alacam diyorsan biraz daha üzerine ekle dji inspire al bence 2 el arada 4'ün sıfırı ile pek bi fark yok gibi ama yinede sen bilirsin. Facebook da Multicopter grupları da var oraya katıl bi sormanda fayda var yurtdışından getirip kullanmayıp satanlar oluyor. 

https://www.facebook.com/groups/multipano/

Bu da benim alet daha bitmedi. 

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Fly cam isinde para var ama bana dışardan göründüğü kadar kolay değilmiş gibi geliyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DJI tTürkiye satışı yok direk.
    helipal.com da aynı fiyata al derim tr satışı var.
    bizim türk tücarlar 3.500 tl droneleri 5.500 e satıyorlar vergi filan iyi geçiriyorlar
    ç,in mallarından uzak dur. bataryaları dandik çııkıyor sonra

maddi gücüm illaki gelecekte olacak ve bende alacağım.
    benim amacım ilkte hobi sonra ticaret yapmak. memlekette yayla şenliklerini havadan çekiyorsun 250 lira cebe indiriyorsun :D 1 yayla 250 4 yayla 1000 tl :D

kaygusuz tarafından 09/Ağu/16 22:06 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

P3 Advanced almayı düşünüyorum şu aralar biraz sıkıntıdayım ilk düzlükte almayı planlıyorum hobi amaçlı çok hoş seviyorum videoları izlerim hergün :)

Yakında Güncelenecektır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

dji phantom değilde şu kendimiz aliexpress'ten işte motorunu, pilini, çerçevesini,  perfvanesini s herşeyini ayrı ayrı getirterek yapmak istiyorum. Ancak bunun hesaplamaları nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum. Mesela motorların W/g mı ne oluyor. Kaç olması lazım? Kumandaların kaliteleri vs. vs. Varmı bir site veya bilgilenebileceğim bir mekan.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

dji phantom değilde şu kendimiz aliexpress'ten işte motorunu, pilini, çerçevesini,  perfvanesini s herşeyini ayrı ayrı getirterek yapmak istiyorum. Ancak bunun hesaplamaları nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum. Mesela motorların W/g mı ne oluyor. Kaç olması lazım? Kumandaların kaliteleri vs. vs. Varmı bir site veya bilgilenebileceğim bir mekan.

Hocam söyle izah edim ben sana

Frame gövde plastik mi carbon mu dersen  Quadcopter F450  4 motorlu veya Hexacopter F550 6 motorlu  Carbon gövde plastiğe göre daha sağlam olur ve biraz pahalaı gibidir f450 veya f550  100 - 200 arası alabilirsin sıfır carbon dersen en çok tutulan Tarot ironman 680 veya fy690 alabilirsin.

Motora gelince  Dji serisi e600 - e800  Tarot  motor , T-motor veya Sunnysky motorlar var kv düşük olan motorların kaldırma küvveti daha çoktur misal 400 - 320 kv  kadar motorbaşına 600 - 700 grama kadar kaldirabiliyor. 

Pervaneye gelince Plastik pervane kullanma jello yani esneme yapar balansı zor olur Carbon pervane kullan çifti 10 dolar falan boyutuna ve markasına göre değişiyor.

Kontrol kartı yok ben alım sadece uçurum bi ayar yapmayım dersen Dji Naza m-lite veya Naza m2 alabilirsin Yok açık kod kaynaklı alırım dersen Ardunio veya pixhawk alman lazım 

ESC Aldığın motorlar 4s veya 6s yani lipo pil destekliyorsa o değerde esc almalısın misal 4s - 6s dys veya tarot 40a

Kumanda hazır içinde modüllü almak istersen radolink at9 alman lazım iyi birşey alacam dersen Futuba , JR , Specktrum falan.

Lipo pil Motorların ve esc hangi pili destekliyorsa onu alman lazım misa 6s 7000 mah 40c c değeri yüksek olursa daha iyi olur maksimum çekecipi akım miktarı. Pil de Tattu , Gens Ace veya Turnigy piller iyidir.

JuMaN tarafından 09/Ağu/16 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 1306 Toplam Mesaj: 8
phantom 4