folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dll Başlatma Adı Altında Anlamadığım Bir Çok Hata? (Acil Yardım)

Dll Başlatma Adı Altında Anlamadığım Bir Çok Hata? (Acil Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qokhan
    qokhan's avatar
    Erkek

Bilgisayarımı 1 ay önce aldım. yani çok yeni. fakat vista vardı, vista henüz gelişmediği icin sildim Xp Pro yükledim. ama yüklemeden hemen sonra ilk Res atmam'da kapanırken(genelde) ve ara ara misal veriyorum; 2sqex.dll başlatma hatası vs... sonlandır diyorum kapat diyorum veya engel olmaya calısıyorum her seferinde böyle bi hata veriyor? Kasadan kapatmak zorunda kalıyorum. ne yaptıysam bu sorunu gidermeyi beceremedim. çevremden aldığım bilgilerine göre bazıları eksik dosya yüklemişsin, bazıları ise garip şeyler sylediler. anlam veremedim. bu konuda napmam gerektiğini bana anlatıp yardımcı olursanız cok sevinirim.

Bu hata yüzünden belkide 25 kez format atmışımdır. cahillik böyle bişey olsa gerek :/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    windowsunu eksik kurmuşsun hoca.. tekrar kurmanı öneririm. Ya kurulum cdsinde bi hata var yada cd&dvd romda bi hata var.Eğer sorun donanımda ise götür bilgisayarını garantisi bitmeden değiştirsin ipneler..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Vista'nın Servis Pack'i çıktı, xp'i silip tekrar vista yükleyebilirsin.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=vista&folderid=60312
Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 3