DLL İnjection
-
Selamlar Arkadaşlar
Online oyun için bot yazıyorum, fakat takıldığım yerler var şöyle ki ;
DLL'imi exe'nin içerisine thread açıp set ediyorum. fakat oyunun koruması 10 - 15 saniye sonra yakalıyor ve oyundan atıyor. Büyük ihtimal bu yakalama işini oyunun Main Thread'i yakalıyor.
Main Thread'e suspend atıp kendi işlemlerimi yapayım sonra Main Thread'i devam ettiririm diye düşündüm bu seferde Main'e suspend attığım anda onu da yakalıyor. Sizce nasıl bir yol izleyebilirim. Bilen, duyan, gören birisi yeşillendirirse sevinirim
-
anti hile fonksiyonunun başlangic adresini bulup kanca atman lazim writememoryprocess apisini kullanarak xor eax,eax ret 8 komularini binary formatinda yazdirirsan belki bisiler olabilir ama bende tam olarak bilmiyorum
-
Açıkçası şu an korumalar nasıl dönüyor bilmiyorum ama evvelde Games for Windows Live koruması vardı bilirsin. GFWL (Xlive.dll) diye geçerdi onu bypass edip geçerdin. Onu bypass etmeden debugger dahi çalıştıramazdın.
Ayrıca; crash yemeden debug yapabiliyor musun?
-
Caliber bunu yazdı
Açıkçası şu an korumalar nasıl dönüyor bilmiyorum ama evvelde Games for Windows Live koruması vardı bilirsin. GFWL (Xlive.dll) diye geçerdi onu bypass edip geçerdin. Onu bypass etmeden debugger dahi çalıştıramazdın.
Ayrıca; crash yemeden debug yapabiliyor musun?
yok caliber hocam, debug modda da gidemiyorum.