Dm800 Lnb Ayarları Olmuyor?
-
dreamboxdan anlayanlar forumda çok idi.dm800 cihaz aldim.8li dayzek var.turksatı ayarladım.fakat diger 3 uyduyu ne yapsam bulduramadim.cihazında acemisiyim.yazılım vs atmayı bilmiyorum bunlara.uydu forumlarını inceledim.denedim ama gene yok.*
-
Onun Diseq Ayarları Zordur Biraz Ekle Yapacan Yazilim Atmak Kolay Ama Bazi Arkadaslar Yazilimda Kendi lnb ayarlarini koydugu için senin canaklari diseq bagladıgın sıralama ile onlarınki farklı olabilir www.turkmediacenter.com arkadasimin sitesi burada yazilim atma yazilim felan cogu şey var resimli anlatimlarda var
-
yazılımı hangi prg. ile atıyorsun.prg.ismini yazarmısın.yada mesaj atsan .dm500 vardı onceden bu farklı sanırım.unutmuşum birde dm leri.
sansar55 tarafından 18/Tem/13 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
manfolder bunu yazdı
yazılımı hangi prg. ile atıyorsun.prg.ismini yazarmısın.yada mesaj atsan .dm500 vardı onceden bu farklı sanırım.unutmuşum birde dm leri.
Dm800 ile DM500 Arasındaki tek fark HD olması.
Yazılımları aynı enigma2.
Lnb ayarlarına gelince A B C D olarak dogru girdiginize eminmisiniz?
-
manfolder bunu yazdı
Konuya Bakamadım Kusura Bakma Once Yazilimi indir nfi uzantili
cihazin ip adresini al
cihazi Kapat
Stand by tuşuna basılı tut sonra arkadan powerden aç biraz bekle kodlar gelecek tv ekranına yeşil felan elini cek standby den
sonra pc ye gec cihazin ip adresini yaz internet explorere 192.168.2.140 ornek
sonra cihazin yazilim yükleme bolumu gelecek orada firmware update ye bas sonra pcden yazilimi seç sonra flash a bas bitince de reboot bas cihaz yenden başlaycak attigin yazilim ile başlayacaktır
cihaz yazilim yüklerken cihazi pc yi internet exploreri sakın kapatma yazilim atilana kadar bekle flash ucabilir yoksa
ottomanmurat tarafından 26/Tem/13 05:36 tarihinde düzenlenmiştir