folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dm800 Lnb Ayarları Olmuyor?

Dm800 Lnb Ayarları Olmuyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

dreamboxdan anlayanlar forumda çok idi.dm800 cihaz aldim.8li dayzek var.turksatı ayarladım.fakat diger 3 uyduyu ne yapsam bulduramadim.cihazında acemisiyim.yazılım vs atmayı bilmiyorum bunlara.uydu forumlarını inceledim.denedim ama gene yok.*

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Onun Diseq Ayarları Zordur Biraz Ekle Yapacan Yazilim Atmak Kolay Ama Bazi Arkadaslar Yazilimda Kendi lnb ayarlarini koydugu için senin canaklari diseq bagladıgın sıralama ile onlarınki farklı olabilir www.turkmediacenter.com arkadasimin sitesi burada yazilim atma yazilim felan cogu şey var resimli anlatimlarda var

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

yazılımı hangi prg. ile atıyorsun.prg.ismini yazarmısın.yada mesaj atsan .dm500 vardı onceden bu farklı sanırım.unutmuşum birde dm leri.

sansar55 tarafından 18/Tem/13 13:00 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

yazılımı hangi prg. ile atıyorsun.prg.ismini yazarmısın.yada mesaj atsan .dm500 vardı onceden bu farklı sanırım.unutmuşum birde dm leri.

Dm800 ile DM500 Arasındaki tek fark HD olması.

Yazılımları aynı enigma2.

Lnb ayarlarına gelince A B C D olarak dogru girdiginize eminmisiniz?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

Konuya Bakamadım Kusura Bakma Once Yazilimi indir nfi uzantili

cihazin ip adresini al

cihazi Kapat

Stand by tuşuna basılı tut sonra arkadan powerden aç biraz bekle kodlar gelecek tv ekranına yeşil felan elini cek standby den

sonra pc ye gec cihazin ip adresini yaz internet explorere 192.168.2.140 ornek

sonra cihazin yazilim yükleme bolumu gelecek orada firmware update ye bas sonra pcden yazilimi seç sonra flash a bas bitince de reboot bas cihaz yenden başlaycak attigin yazilim ile başlayacaktır

cihaz yazilim yüklerken cihazi pc yi internet exploreri sakın kapatma yazilim atilana kadar bekle flash ucabilir yoksa

ottomanmurat tarafından 26/Tem/13 05:36 tarihinde düzenlenmiştir

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 745 Toplam Mesaj: 5