Dmg Doyasını Flash A Yazdırmak.
-
selam hocalar. Elimde bi kaç tane mac os x in sürümleri var bunları dvd ye yazıyorum fakat yuklerken yarıda donma yapıyo. 20 tane dvd harcadım sonuç hepsi çöpe gitti . bu dmg dosyasını direk flash a yazdırabilecek program varmı?
şimdiden teşekkurler..
-
kakaO bunu yazdı:
-----------------------------selam hocalar. Elimde bi kaç tane mac os x in sürümleri var bunları dvd ye yazıyorum fakat yuklerken yarıda donma yapıyo. 20 tane dvd harcadım sonuç hepsi çöpe gitti . bu dmg dosyasını direk flash a yazdırabilecek program varmı?
şimdiden teşekkurler..
-----------------------------Hocam elinde sanal makinede kurulu mac falan var mı? Varsa rahatlıkla yapabilirsin. -
NmC bunu yazdı:
-----------------------------kakaO bunu yazdı:
-----------------------------selam hocalar. Elimde bi kaç tane mac os x in sürümleri var bunları dvd ye yazıyorum fakat yuklerken yarıda donma yapıyo. 20 tane dvd harcadım sonuç hepsi çöpe gitti . bu dmg dosyasını direk flash a yazdırabilecek program varmı?
şimdiden teşekkurler..
-----------------------------Hocam elinde sanal makinede kurulu mac falan var mı? Varsa rahatlıkla yapabilirsin.
-----------------------------yok hocam ordan başka yapma yolu var mı ?
-
kakaO bunu yazdı:
-----------------------------NmC bunu yazdı:
-----------------------------kakaO bunu yazdı:
şimdiden teşekkurler..
-----------------------------Hocam elinde sanal makinede kurulu mac falan var mı? Varsa rahatlıkla yapabilirsin.
-----------------------------Transmac ile dene hocam..
www.youtube.com/watch?v=gm9iajbqzU4
-
-----------------------------
Hocam elinde sanal makinede kurulu mac falan var mı? Varsa rahatlıkla yapabilirsin.
-----------------------------Transmac ile dene hocam..
-----------------------------bi deneyeyim hocam sağolasın.
-
Transmac ile dene hocam..
-----------------------------olmuyo hocam burdaki farklı bişi bende flash ı takınca görmüyo tam sürüm olmadığı için mi acaaba ?
-
transmac ile yapliyor belki ben 100 kez yapmisimdir hepsine normal calisti bence sen yanlis yapiosun birseyleri ayrica dip not mac os lar flash bellekten boot edilemez onun icin ayrica boot flasi hazirlaman lazim tahribatin arama modulunu kullanirsan benim fii tarihinden kalma bi yazim var ord anlattiydim nasil botlandigini
buyur hoca link http://www.tahribat.com/Forum-Mac-Os-Kurulum-Ve-Kext-Paylasimi-Tek-Konu-131096/1/mac/
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 09:14'da ayhun tarafından düzenlendi. -
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------transmac ile yapliyor belki ben 100 kez yapmisimdir hepsine normal calisti bence sen yanlis yapiosun birseyleri ayrica dip not mac os lar flash bellekten boot edilemez onun icin ayrica boot flasi hazirlaman lazim tahribatin arama modulunu kullanirsan benim fii tarihinden kalma bi yazim var ord anlattiydim nasil botlandigini
buyur hoca link http://www.tahribat.com/Forum-Mac-Os-Kurulum-Ve-Kext-Paylasimi-Tek-Konu-131096/1/mac/
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 09:14'da ayhun tarafından düzenlendi.
-----------------------------sağolasın hocam teşşekur ederim .