Dnc Linksucker
-
Selam arkadaşlar. Gece uyku tutmadı, uzun zamandır kafamda olan bir projeye adım attım.
Projenin adını da bu gece koydum aslında. LinkSucker dedim çünkü linkleri adeta emiyor.
İşleyişini anlatayım.
- Programı açıyorsunuz
- http:// yazan yere site adresini yazıyorsunuz.
- Cut at kısmına linki nereden kesmek istediğinizi yazıyorsunuz. www.site.com/index.php?id=432543 adresini www.site.com/index.php?id= şeklinde görmek için "=" olarak bırakmanız gerek. Burayı istediğiniz gibi değiştiriyorsunuz.
- Search in link kısmına linklerde olmasını istediğiniz kelimeyi v.s. yazıyorsunuz. Mesela www.site.com yazmışsanız eğer ve linklerin sadece site.com a ait olmasını istiyorsanız oraya site.com yazmanız gerek. Bu şekikde site.com'dan link verilen herhangi bir siteye ulaşmazsınız, arama site içinde kalır.
- Switch kısmı programın aktif olup olmadığını gösteriyor.
- POKE kısmı program takıldığına dürtmeniz için konulmuş. Aşağıdaki listeden bir sonraki sitenin üzerine tıklamanızla aynı işlevi görüyor. İsterseniz o şekilde de yapabilirsiniz yani.
Eğer özellikle Cut at ve Search in link ayarlarına dikkat etmişseniz ve her şey tamamsa siteyi yazdığınız yere gelip enter e basın ve bekleyin.
Program sayfadan link verilen adresleri alacak, tarama listesine ekleyecek, bunlar arasından istediğiniz gibi kesecek ve size sunacak. Özellikle SQL, XSS, RFI için süper bişey övünmek gibi olmasın ama =) Bu şekilde Mynet'ten 5-10 tane, bilimum sitelerden 3-5 tane XSS buldum denerken =).
Bazı sitelerde hata veriyor yalnız. Tahribat'ta denedim korka korka, yanlış bir yere girer de banlanırım diye korktum. Tasarım ekranında denerken bişey olmadı. Ancak ne zaman ki derleyip denedim hata verdi.
Eğer siz de hata alırsanız hatayla karşılaştığınız siteyi yazın bir değerlendirme yapalım.
Bu şekildeki linkleri değerlendirmek için Hurley adını verdiğim (evet Lost'taki) bir başka eski programımı kullanıyorum.
Biraz dağınık, kusura bakmayın. Hurley'i de vereyim size.
- Add Sitelist kısmından taratacağınız adresleri yazıyorsunuz. (Mesela LinkSucker'dan alcağınız adresleri)
- Add Buglist kısmından sitelerde taratacağınız açıkları yazıyorsunuz. (mesela değişik değişik XSS saldırıları, SQL saldırıları, RFI saldırıları)
- Insert kısmından ise eğer halen site sonuna Bug Listtekilerinden sonra eklemek istediğiniz bir şey varsa onu yazıyorsunuz.
- Looking For kısmı sayfaya bakıp istediğiniz kelimeyi içeren sayfaları açık olarak nitelendiriyor. Bu özellikle RFI ve SQL saldırılarında önemli bir özellikl. Orada PHPShell yazan yere kendi Shell'inizin karakteristik bir kelimesini yazarsanız eğer program o kelimeyi gördüğünde Shell'inizin sayfaya enjekte olduğunu, RFI açığı bulunduğunu anlayıp sağ taraftaki Bug List'e ekleyecek.
- Site Stable kısmı, sayfaların sabit olup muhtemel açıkların sırayla denenmesini sağlıyor. Denenecek açıklar bitince sıradaki siteye geçiyor.
- Bug Stable kısmı Site Stable'ın tersi görevde.
- Manuel kısmı da siteleri tek tek yklesin ben bakayım ne neymiş demek. Açık olduğunda ne yazdığını bilmiyorsanız bunu kullanın, ne yazdığını öğrenin, sonra otomatiğe takın.
- Start, İngilizce kedi demek. Kedi nankördür, falda da 3 vakte kadar kısmet görüyorum.
- Stop İngilizce kalorifer demek. Havalar da çok sıcak oldu demek istiyor.
Kendim için yaptığımdan dolayı hatalarını, kusurlarını falan kabul ettiğim gibi kullanıyorum. İşinizi kolaylaştırır ancak biraz nazlı olabilir. İdare edin =).
Bu arada Hurley ile veritabanı taramaları, admin paneli taramaları vs... de yapabilrsiniz. Kullanım size kalmış.
Lafı fazla uzatmadan programları vereyim ben.
LinkSucker:
http://hotfile.com/get/61310224/4c622ab6/3d08d7a/DNc_LinkSucker.rar
Hurley:
http://hotfile.com/get/61313925/4c623457/978c869/Hurley.rar
Benim için en önemli olan şey görüntülenme sayısı değil yorumlarınızdır =).
Kolay gelsin.
-
Valla virtualım yok gider ayak deneyemiyorum içimde kaldı :|
-
hoca şu sıra kafa için meşguliyet arıyordum, iyi geldi saolasın.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Valla virtualım yok gider ayak deneyemiyorum içimde kaldı :|
-----------------------------Bu arada hayırlı tezkereler rene. Gelince denersin artık umarım =)
Deneyen arkadaşlar yorumlarsa bana da güzel bir geri bildirim olur, düzenleme falan şansı doğar.