DNS Çözümleme Hatası ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam affola. forumuda araştırdım sıkıntıyı çözecek birşey bulamadım.

başlıktan da anlaşılacağa üzere dns çözümleme hatası diyor. ethernet kablosunu çıkarıp tekrar tekrar

farklı yerlere taktım. gene oldmadı elle DNS verdim gene olmadı ? bu hatafyı nasıl giderebiliriz *?

pc ağda gözüküyor ama internet bağlantısı yok diyor ?

pc den ağda ki başka bir bilgisayara bağlı yazıcıya yazdırmak üzere yazı gönderiyorum yazdırıyor.

sadece internete bağlanmıyor ?

internete bağlanamadı diyor.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

varsayılan ağ geçidi doğrumu ?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

elle ip 30 dakka önce vermiştim, baktım olmadı, sonra başka bir pc den netten çözümle ilgili konu ararken o

pc yi kendi haline bıraktım.   şimdi oto ip ve oto dns al dedim, kendiliğinden internet geldi.

yani bi gel git olayı gibi bişi oldu.

neden böyle durup duruken gitti. ? sonra geldi ? sorun nasıl çözüldü :) ?

TTnet le alakalı bir şey mi ?

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Pc yi her açtığımda başıma gelen olay. İlk 5-6 dakika bende bu hatayı alıyorum.  Hatta konu açmıştım bişey çıkmamıştı. Sorunu hotspot ile aşıyosun ama reklamları delirtiyor. OpenDNS az da olsa kopuk kalma zamanını azalttı.

Anarsistherif...
Toplam Hit: 2416 Toplam Mesaj: 4