Dns Yapılandırması , Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek

ben öyle bi dertten muzdaribim ki bilmem siz derdime deman olacakmısınız gerek tahribat olsun gerek diğer forumlar olsun 500 den fazla kaynak makale ıvızzırvır resimli anlatım karıştırdım kurçaladım ama yine olmadı ? Ben evde turktelekomdan bi sabit ip aldım bi server yapım dedim server kurdum falan fıstık sıkıntı yok çalışıo portlarımızı açtık sıkıntı yok ip çalışıo sıkıntı yok dışardan eriştik felan deneme siteleri yayınladık ama dns yapılandıramadık bi türlü  yani dışardan www.site.com şeklinde olmuyoro ama http://000.000.000.00  yani ip  şeklinde erişion nasıl olcak bi türlü çözmedik denedik didindik 1 haftadır olmadı olmuo beceremedik sonunda gına geldi bende sizlere bu satırlarda derdimi anlatmaya çalışıom var mı bana bu işte  kardeşim gel yeter çok sızlanma ben resim resim adım adım şöyle olur dien bi üstad varmı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

çıkar birazdan birileri 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Windows kullanıyorsan DNS'i aktif hale getirmelisin.Ardından domain'in NS ayarlarını kendi dns serverina göre yapmalısın.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

eğer dns server kendin olmak istemiyorsan.everydns di sanırım böyle free dns sitelerinden dns yönlendirmesi yapabilirsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Öncelikle domainin olmak zorunda, intradaki domain ayrı bir olay. (www.tahribat yada intra.tahribat gibi.)

Döküman sana yardımcı olacaktır.

http://www.tahribat.com/Dokuman-Dns-Serverlar-Hakkinda-Hersey-145/

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    joen18
    joen18's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Öncelikle domainin olmak zorunda, intradaki domain ayrı bir olay. (www.tahribat yada intra.tahribat gibi.)

Döküman sana yardımcı olacaktır.

http://www.tahribat.com/Dokuman-Dns-Serverlar-Hakkinda-Hersey-145/

-----------------------------
     Hocamın paylaştığı derdine devadır :)

Joen Ölümsüzdür!!.
Toplam Hit: 1689 Toplam Mesaj: 6