Doç. Dr. M.... B...'Nın Mail Adresi
-
Sevgili arkadaşlar.
İstanbul Üniversitesi saygıdeğer hocalarımdan Doç. Dr. M... B...'nın mail adresinde bir sorun var. Kendisi bu yüzden benden yardım rica etti. Ben de sizlerden yardım istiyorum.
Hotmail hesabından giriş yaptığımızda karşımıza "HATALI PAROLA YA DA BU HESAP DAHA ÖNCE BİRÇOK KEZ AÇILMAK İSTENMİŞ" gibi saçma bir yazı çıkıyor. Sorunun nereden kaynaklandığını bir türlü öğrenemedik. Parola değiştiriyoruz ancak yine bu yazı geliyor. Sizce sorun nedir? Bu mail adresi hocamız için çok önemli. Ben de bu konuda kendisine mahcup olmak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgilerimle...
-
Yapman Gereken Basit
Hocana 1 Bardak Soğuk Su Ver :) -
4FY0K bunu yazdı:
-----------------------------
Yapman Gereken Basit
Hocana 1 Bardak Soğuk Su Ver :)
-----------------------------çalınmış mı diyorsun yani?
Ama parolayı değiştirebiliyoruz. Parolanız değiştirilmiştir diye yazı geliyor.
Sonra hotmail.com 'dan maillere ulaşmaya çalışıyoruz yine aynı yazı geliyor.
-
Merhaba,
Sevgili Doç. Dr. M.... B... ye https://support.live.com/Default.aspx?&st=1&wfxredirect=1
-
şifreyi, gizli soruyu, alternatif maili değiştirin. Daha sonra 12 saat bekledikten sonra giriş yapmaya çalışın. Çünkü hotmail bazen yapıyor bunu. sen şifreyi girmeye çalıştıkça hata veriyor güvenlik nedeniyle. Eğer maile ulaşmaya çalışanlar yoksa sorun 12 saat içinde düzelecektir.
-
sorun sizden kaynaklanmıyor, bekleyeceksiniz. hesap açılır merak etmeyin.
biz w.cn lilere de aynı problem olmuştu, şifre değiştirilebiliyor ama hesaba girilemiyordu.
belkide birisi tarafından msn kilit tarzı programlar kullanılıyor olabilir.
-
Sevgili dostlarım.
Teşekkür ediyorum alakalarınızdan ötürü. Eğer sorun düzelmezse bu konu altında yazmaya devam ederiz. Çok teşekkür ediyorum.