Docker Hk Destek
-
Selam dostlar,
docker konusunda deneyimli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Daha beginner seviyede ilgileniyorum docker ile. kurulumu yaptım.
Docker is runinning durumunda lakin repo ya bağlanamıyorum. Connection refused diyor her ne yapmak istersem isteyeyim.
rappermcs tarafından 18/May/17 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Firewall arkasında felan mısın? benzer bir hatayı yaşamıştım bizim FW'lun SSL sertifikasına müdahale etmesinden dolayı oluyormuş.
-
sandman bunu yazdı
Firewall arkasında felan mısın? benzer bir hatayı yaşamıştım bizim FW'lun SSL sertifikasına müdahale etmesinden dolayı oluyormuş.
hımmm olabilir hocam lakin cep telefonumun interneti ile bağlanmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. yani direk internete bağlandığımda da.
lakin kullandığım laptop firewall arkasında iken aldığı policyler vs den dolayı bir takım kurallar dizisine maruz kalıyor olabilir mi sence? SSL e çıkış verme vs gibi. Yani dolayısıyla cep tel. internetinden de çıksam policyler makinede kalacağı için gidemiyor olabilir miyim?
policyler böyle kısıtlar sağlarmı bilmiyorum tahmin yürütüyorum?
-
ssl'e müdahale edebilecek bir firewall & policy rule'u olmadıgına emin miyiz?
registry versiyonu nedir?
-
Andrei bunu yazdı
ssl'e müdahale edebilecek bir firewall & policy rule'u olmadıgına emin miyiz?
registry versiyonu nedir?
Policyleri kontrol ediyorum hocam.
registry versiyon derken dockerın mı hocam?
-
rappermcs bunu yazdısandman bunu yazdı
hımmm olabilir hocam lakin cep telefonumun interneti ile bağlanmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. yani direk internete bağlandığımda da.
lakin kullandığım laptop firewall arkasında iken aldığı policyler vs den dolayı bir takım kurallar dizisine maruz kalıyor olabilir mi sence? SSL e çıkış verme vs gibi. Yani dolayısıyla cep tel. internetinden de çıksam policyler makinede kalacağı için gidemiyor olabilir miyim?
Eğer normal internete bağlanırkende sorun yaşıyorsan senin Certification dosyalarında sorun olabilir. Sizin şirketin firewall veya AD'sine bakanlara sorsana
-
sandman bunu yazdırappermcs bunu yazdısandman bunu yazdı
Eğer normal internete bağlanırkende sorun yaşıyorsan senin Certification dosyalarında sorun olabilir. Sizin şirketin firewall veya AD'sine bakanlara sorsana
https lere çıkışım var mı yok mu diye sormam yeterli mi hocam?
yoksa başka ne demem gerekir?
-
yukarıda ki adrese https için araya proxy, firewall girmeyebilir mi diye sor
-
sandman bunu yazdı
yukarıda ki adrese https için araya proxy, firewall girmeyebilir mi diye sor
hocam logları inceleyecekler ve duruma göre dönüş yapacaklar.
teşekkür ederim ilgine. gelişmeleri buraya aktarıyor olacağım.