Docsis 3.0 Modem Nedir ?
-
Merhabalar taşındığım için ttnetten kurtuldum diye seviniyorum. Taşınmadan önce uydunetin sitesine baktığımda sokakta hiçbir binada hizmet vermedikleri gözüküyor ama bugün binanın girişinde şu 29tl lik kampanyanın afişini asmışlar binanızdada hizmet var yazmışlar. Buraya kadar herşey güzel ancak ben 25mbit lik paketi almak istiyorum banane 29luk kampanyadan digitürk aboneliğim var zaten neyse. Şimdi bu adamlar 20mbit üstüne docsis 3.0 modem zorunlu kılmışlar nedir bu modem yani sanırım kendileri veriyorlar ancak yıllardır firmaların verdikleri modemleri kullanıyorum kimisi port açmıyor kimisi başka bir sıkıntı çıkarıyor. Bu firmanın verdiği modemi kullanan var mı nasıldır yada ben dışarıdan artık kendime ait sabit bir modem alma fikrini düşünüyordum uzun zamandır ancak docsis 3.0 destekli modem nereden bulabilirim. Gözüme Asus RT-N66U kestirmiştim bu modemin özellikleri nelerdir docsis 3.0 ı destekler mi bir fikri olan varmıdır ? Yoksa netmaster modemi alayım mı oda taksit vs yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
-
Benim var fazladan kablo modem en erken pazartesi bakabilirim, salı sabahı hatırlat yardımcı olum,