Dofus Oynayan Müridler Bi Bakarmısınız
-
bu oyunu duydum bi kaç yerde sitesine baktımda ingilizce tabi ilk başta anlamak mümkün değil o kadar oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? nasıl bi oyun. amaç ne falan.. hem beraber takılırdık =)
-
abi şunu söliyim premium denen olayı almazsan yani non subscriber olursan zevk alamazsn oyundan.en basit örnek güzel itemleri kullanamıyorsun ve en fazla 2o lvl yaratık kesebiliyorsun.subscriberlarsa 1ooo lvllerle uğraşıyor :)
diğer konu;
flash tabanlı bir mmorpg.ırklarını seçiyorsun ve level atlıyor,skill çıkarıyorsun ekipman topluyorsun vea yumurtaları ejderha yumurtaları(dofus) bulmaya çalışıyorsun -
premium diyorsun yani.. neyse salla o zaman.. :) sağol bu arada.. rpg oyun arıyorum da dolanıyom nette deli gibi... :)
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
premium diyorsun yani.. neyse salla o zaman.. :) sağol bu arada.. rpg oyun arıyorum da dolanıyom nette deli gibi... :)
abi premium almıcaksan bi oyunu hiç oynama.aylık 2 euro vericeksn çok değil ki :S her oyun premium istiyor premium almak şart değil ama alman çok daha zevklendiriyor oyunu -
AntiOksidan bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
abi premium almıcaksan bi oyunu hiç oynama.aylık 2 euro vericeksn çok değil ki :S her oyun premium istiyor premium almak şart değil ama alman çok daha zevklendiriyor oyunu
tamam. deniceas artık bi oyunu.. şimdi mu online falan oynadıktan sonra bu oyundaki char larda komedi oluyor :D anime oldu için.. =) sağolasın.. bu arada.. senn önerin varsa başka alabilrim.. -
cabal derim ben
-
Pirates of tales.. İngilizcenide geliştirirsin,zevkli oyundur,iyi arkadaşlıklar kurabilirsin,premium gerektirmez,kasması kolay ve zevklidir vs. vs..
-
Bende önce dövüş oyunu okudum :)
-
Bende başladım,oyunda biribirimizi bulsak iyi olur.
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 9