folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dofus Oynayan Müridler Bi Bakarmısınız

Dofus Oynayan Müridler Bi Bakarmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bu oyunu duydum bi kaç yerde sitesine baktımda ingilizce tabi ilk başta anlamak mümkün değil o kadar oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ? nasıl bi oyun. amaç ne falan.. hem beraber takılırdık =)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    abi şunu söliyim premium denen  olayı almazsan yani non subscriber olursan zevk alamazsn oyundan.en basit örnek güzel itemleri kullanamıyorsun ve en fazla 2o lvl yaratık kesebiliyorsun.subscriberlarsa 1ooo lvllerle uğraşıyor :)
    diğer konu;
    flash tabanlı bir mmorpg.ırklarını seçiyorsun ve level atlıyor,skill çıkarıyorsun ekipman topluyorsun vea yumurtaları ejderha yumurtaları(dofus) bulmaya çalışıyorsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    premium diyorsun yani.. neyse salla o zaman.. :) sağol bu arada.. rpg oyun arıyorum da dolanıyom nette deli gibi... :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------
    premium diyorsun yani.. neyse salla o zaman.. :) sağol bu arada.. rpg oyun arıyorum da dolanıyom nette deli gibi... :)
    abi premium almıcaksan bi oyunu hiç oynama.aylık 2 euro vericeksn çok değil ki :S her oyun premium istiyor premium almak şart değil ama alman çok daha zevklendiriyor oyunu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    FeRoCi bunu yazdı:
    abi premium almıcaksan bi oyunu hiç oynama.aylık 2 euro vericeksn çok değil ki :S her oyun premium istiyor premium almak şart değil ama alman çok daha zevklendiriyor oyunu
    tamam. deniceas artık bi oyunu.. şimdi mu online falan oynadıktan sonra bu oyundaki char larda komedi oluyor :D anime oldu için.. =) sağolasın.. bu arada.. senn önerin varsa başka alabilrim..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    cabal derim ben
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Pirates of tales.. İngilizcenide geliştirirsin,zevkli oyundur,iyi arkadaşlıklar kurabilirsin,premium gerektirmez,kasması kolay ve zevklidir vs. vs..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende önce dövüş oyunu okudum  :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Bende başladım,oyunda biribirimizi bulsak iyi olur.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 9