folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğandan Tayyip"E Zeytin Dalı

Doğandan Tayyip"E Zeytin Dalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

tayyip o gazetelerı eve sokmayın dedi doğan tayyibe medya terörü dedi ama doğan heralde baktı böle olmaz kankalar arasında küslük uzun sürmez demiş sabah gazetesi yavuz donatla muhabbet ederken adam sormuş aranızda küslük varmı yok demiş oldu bitti zaten neden böle bişi oldu anlamadım anlamsız bişi di benim açımdan olay kapandı şimdi tayyipte sıra o çıkar der abarttık sorun deil oldu bitti maşallah zaten bu konu ile gündemi salladık yapacağımızı yaptık elektrik zammını Vs. geçiştirdik bi daha ki sömürüye kdr barıştık bakalım

ne

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

doğan zaten tayyip erdoğan'ı eleştirirkende aradan zeytin dalı uzatmıştı.rizeli, kasımpaşalı geldi başbakan oldu şapka çıkarırım vs.şimdi yalakalığını dahada ilerletmiş.ama maalesef sonu uzanlar gibi olacak.başbakana güveniyorum zeytin dalına karşılık falan vermez.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    bende güveniyorum süper politikacı bir kadrosu var akp'nin bu olayların hep zam zamanı çıkması kimseyi şaşırtmıyor doğal gaza dün zam geldi.Neden ? Çünkü dün bayramdı :) öyle böyle zamlar değil bunlar elektriğe son 6 içinde %56 mı ne zam geldi ama hepsi öyle güzel tarihlere denk getirildi ki millete sorsan ne zammı ya,ne zaman der :)

uyanın demekten sıkıldım,tatlı rüyalar Türkiye !

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yaf valal hacı hiç ihtimal vermiom bunları ayırmak zor ama belki tayyip kendine yeni kanka bulmuştur aydın doğanı siler bakalım yarın çıkar kokusu

nikoteen La hacı doğal gazdan benimde yeni haberim oldu demekki iyice örenmişler bu işleri :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende güveniyorum süper politikacı bir kadrosu var akp'nin bu olayların hep zam zamanı çıkması kimseyi şaşırtmıyor doğal gaza dün zam geldi.Neden ? Çünkü dün bayramdı :) öyle böyle zamlar değil bunlar elektriğe son 6 içinde %56 mı ne zam geldi ama hepsi öyle güzel tarihlere denk getirildi ki millete sorsan ne zammı ya,ne zaman der :)

uyanın demekten sıkıldım,tatlı rüyalar Türkiye !

Olmucak artik baska turlu ben nukleer reaktor yapma calismalarina basliyorum evde.Daha ucuza gelcek kesin ..   

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    toyyiq in o dalı tutmaya vakti olmıyıcak xD İlkinde  Klima Düşüyodu Tepesine Yırttı 2.de Namaz Çıkışı Balkondan Demir Salıncak Düştü 1-2 Dakikayla Yırttı xD 3.de Kurtulma Şansı Yok Gibi Bişey :P

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Vala hacı başına bişi gelmesini bekleme bizim memlekete yararı olan dürüst olan hemen mefta olur böleleri 90-100ü bulur ne diyelim Allah uzun ömürler versin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    kaynak?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    kaynak?

ben :) bugün sabah gazetesini trende okudum arkadaşlar almıştı, aynen bu satırlar yazıyordu.

Sadece akbile %50 indirim yapan ist belediyesini protesto ediyorum...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    kaynak?
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=159019

Toplam Hit: 1035 Toplam Mesaj: 10