Doğandan Tayyip"E Zeytin Dalı
-
tayyip o gazetelerı eve sokmayın dedi doğan tayyibe medya terörü dedi ama doğan heralde baktı böle olmaz kankalar arasında küslük uzun sürmez demiş sabah gazetesi yavuz donatla muhabbet ederken adam sormuş aranızda küslük varmı yok demiş oldu bitti zaten neden böle bişi oldu anlamadım anlamsız bişi di benim açımdan olay kapandı şimdi tayyipte sıra o çıkar der abarttık sorun deil oldu bitti maşallah zaten bu konu ile gündemi salladık yapacağımızı yaptık elektrik zammını Vs. geçiştirdik bi daha ki sömürüye kdr barıştık bakalım
ne -
doğan zaten tayyip erdoğan'ı eleştirirkende aradan zeytin dalı uzatmıştı.rizeli, kasımpaşalı geldi başbakan oldu şapka çıkarırım vs.şimdi yalakalığını dahada ilerletmiş.ama maalesef sonu uzanlar gibi olacak.başbakana güveniyorum zeytin dalına karşılık falan vermez.
-
bende güveniyorum süper politikacı bir kadrosu var akp'nin bu olayların hep zam zamanı çıkması kimseyi şaşırtmıyor doğal gaza dün zam geldi.Neden ? Çünkü dün bayramdı :) öyle böyle zamlar değil bunlar elektriğe son 6 içinde %56 mı ne zam geldi ama hepsi öyle güzel tarihlere denk getirildi ki millete sorsan ne zammı ya,ne zaman der :)
uyanın demekten sıkıldım,tatlı rüyalar Türkiye ! -
yaf valal hacı hiç ihtimal vermiom bunları ayırmak zor ama belki tayyip kendine yeni kanka bulmuştur aydın doğanı siler bakalım yarın çıkar kokusu
nikoteen La hacı doğal gazdan benimde yeni haberim oldu demekki iyice örenmişler bu işleri :)
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
bende güveniyorum süper politikacı bir kadrosu var akp'nin bu olayların hep zam zamanı çıkması kimseyi şaşırtmıyor doğal gaza dün zam geldi.Neden ? Çünkü dün bayramdı :) öyle böyle zamlar değil bunlar elektriğe son 6 içinde %56 mı ne zam geldi ama hepsi öyle güzel tarihlere denk getirildi ki millete sorsan ne zammı ya,ne zaman der :)
uyanın demekten sıkıldım,tatlı rüyalar Türkiye !
-----------------------------Olmucak artik baska turlu ben nukleer reaktor yapma calismalarina basliyorum evde.Daha ucuza gelcek kesin ..
-
toyyiq in o dalı tutmaya vakti olmıyıcak xD İlkinde Klima Düşüyodu Tepesine Yırttı 2.de Namaz Çıkışı Balkondan Demir Salıncak Düştü 1-2 Dakikayla Yırttı xD 3.de Kurtulma Şansı Yok Gibi Bişey :P
-
Vala hacı başına bişi gelmesini bekleme bizim memlekete yararı olan dürüst olan hemen mefta olur böleleri 90-100ü bulur ne diyelim Allah uzun ömürler versin
-
kaynak?
-
amele_2 bunu yazdı:
kaynak?
-----------------------------ben :) bugün sabah gazetesini trende okudum arkadaşlar almıştı, aynen bu satırlar yazıyordu.
Sadece akbile %50 indirim yapan ist belediyesini protesto ediyorum...
-
amele_2 bunu yazdı:
kaynak?
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=159019