folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğdu Ve Konuşmaya Başladı

Doğdu Ve Konuşmaya Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Rusya'nın Norilsk kentinde dünyaya gelen bir bebek, doğumdan birkaç dakika sonra konuşmaya başladı.

Pravda.ru sitesinin yayınladığı haberde; bebeğin bilinçli şekilde kelimeler seslendirdiği ifade edildi. Site , Stepan adlı erkek bebeğin annesi Liza Bejeeva ve babası Rodion Bejeev'in çocuğun olağan üstü kabiliyetini farkedince şaşırdıklarını belirtti. Çocuk doğar doğmaz 'baba' dedi, bir kaç dakika sonar da Stepan "anne" kelimesini söyledi. Bir gün sonra ise 17 yaşındaki anne Liza oğluna "Baba gelecek" demesi üzerine bebek "Baba? Kim?" sözlerini dile getirdi.

Doğum esnasında annenin yanında bulunan piskolog-doğum hekimi Marina Papanova bebeğin konuştuğunu kendi kulayığla duyduğunu anlattı. Papanova, "1986 yılından beri doğum evinde çalışıyorum ve ilk defa bu tür vakayla karşılışıyorum. Yeni doğan bebekler bu tür zor heceleri seslendiremez." diye konuştu.

Papanova olayı şöyle açıklıyor: "Cenin annenin karnındayken eğitilmeye müsait. Annenin algılaması, hisleri aracılıyığla dünyayı algılabiliyor. Eğer çocuklar doğmuş gibi çalışılır ve eğitimi ona göre yapılırsa, bebek olağan üstü kabiliyetlerle doğabiliyor" diye konuştu.

demiştim bebeklerde çocuklarda büyük değişiklikler olacak diye :D daha dur bakalım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

oda bişimi bizim tr de horozlar konuşuyo :D

konuşmaya başladı peki hangi dilde? dili nasıl öğrenti anne karnındamı?

yada bebek garip bir ses çıkardı kendi dillerindemi sandılar

buzul sorularımın cevabını iztiyorum :)

ha unutmadan yakında bebekler doduktan sonra öss ye girerse şaşmayın :P

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

oda bişimi bizim tr de horozlar konuşuyo :D

konuşmaya başladı peki hangi dilde? dili nasıl öğrenti anne karnındamı?

yada bebek garip bir ses çıkardı kendi dillerindemi sandılar

buzul sorularımın cevabını iztiyorum :)

ha unutmadan yakında bebekler doduktan sonra öss ye girerse şaşmayın :P

anası russa buda rusça konuşmuştur heralde :D

valla orasını tam bilemem bende haberin yalançısıyım konuştu diyorlar.

abi bazı evliyaların anne karnında selam aldıklarını verdiklerini biliyoruz indigo ve kristal çocuklar diye tabir edilen çocuklardan bir tanesi daha ilerleyen zamanlarda eminim daha gariplerini göreceğiz netten bu haberleri görünce hemen araştırıyorum okuyorum 5 aylıkken yürüyenimi ararsın 14 aylıkken okuma yazma bileninmi ararsın :D

zamane veletleri baya değişiyor dur bakalım daha neler göreceğiz :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    cocuk dunden ragzıymıs dunyaya gelmeye baksanıza kendını hazırlamıs bıleee:D:D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Yok ebesinin AMcasI :) bu ne lan hormonlu bebekmi la yoksa :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

Rusya'nın Norilsk kentinde dünyaya gelen bir bebek, doğumdan birkaç dakika sonra konuşmaya başladı.

Pravda.ru sitesinin yayınladığı haberde; bebeğin bilinçli şekilde kelimeler seslendirdiği ifade edildi. Site , Stepan adlı erkek bebeğin annesi Liza Bejeeva ve babası Rodion Bejeev'in çocuğun olağan üstü kabiliyetini farkedince şaşırdıklarını belirtti. Çocuk doğar doğmaz 'baba' dedi, bir kaç dakika sonar da Stepan "anne" kelimesini söyledi. Bir gün sonra ise 17 yaşındaki anne Liza oğluna "Baba gelecek" demesi üzerine bebek "Baba? Kim?" sözlerini dile getirdi.

Doğum esnasında annenin yanında bulunan piskolog-doğum hekimi Marina Papanova bebeğin konuştuğunu kendi kulayığla duyduğunu anlattı. Papanova, "1986 yılından beri doğum evinde çalışıyorum ve ilk defa bu tür vakayla karşılışıyorum. Yeni doğan bebekler bu tür zor heceleri seslendiremez." diye konuştu.

Papanova olayı şöyle açıklıyor: "Cenin annenin karnındayken eğitilmeye müsait. Annenin algılaması, hisleri aracılıyığla dünyayı algılabiliyor. Eğer çocuklar doğmuş gibi çalışılır ve eğitimi ona göre yapılırsa, bebek olağan üstü kabiliyetlerle doğabiliyor" diye konuştu.

demiştim bebeklerde çocuklarda büyük değişiklikler olacak diye :D daha dur bakalım.

buzul görmeden inanmam kusura bakma:D

...
Toplam Hit: 989 Toplam Mesaj: 6