folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Doğrulama Kodları İçin Receive Sms Sitesi/App Lazm

Doğrulama Kodları İçin Receive Sms Sitesi/App Lazm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nposeLx
    nposeLx's avatar
    Erkek

Merhaba hocalarım

icloud için çalışabilecek - belki denenmiştir- receice sms sitesi arıyorum. internetten bulduklarım işe yaramadı, kodu getirmiyor. varsa bir yardımcı olabilecek hocam, şimdiden teşekkür ediyorum

nposeLx tarafından 08/May/18 17:06 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nposeLx
    nposeLx's avatar
    Erkek
    nposeLx bunu yazdı

Merhaba hocalarım

icloud için çalışabilecek - belki denenmiştir- receice sms sitesi arıyorum. internetten bulduklarım işe yaramadı, kodu getirmiyor. varsa bir yardımcı olabilecek hocam, şimdiden teşekkür ediyorum

arkadaşlar bunun için yardımcı olabilecek var mıdır ? ios üzerinden appte olabilir. fake number şeklinde.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    nposeLx bunu yazdı
    nposeLx bunu yazdı

Merhaba hocalarım

arkadaşlar bunun için yardımcı olabilecek var mıdır ? ios üzerinden appte olabilir. fake number şeklinde.

https://www.twilio.com/ olabilir ama ücretlidir.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nposeLx
    nposeLx's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı
    nposeLx bunu yazdı
    nposeLx bunu yazdı

Merhaba hocalarım

https://www.twilio.com/ olabilir ama ücretlidir.

teşekkürler hocam, aynı site de doğrulama kodu sorunu yaşıyorum ama teşekkürler ilgi için. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

talkatone dene

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nposeLx
    nposeLx's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

talkatone dene

ofis internetiyle indiremiyorum eve geçince deneyeceğim hocam teşekkür ediyorum

Toplam Hit: 1282 Toplam Mesaj: 6
icloud