folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğu Avrupa Turu

Doğu Avrupa Turu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Müritler selam.

Önümüzdeki haftasonu Bosna Hersek'e uçup orada bir gece kaldıktan sonra oradan da otobüsle Hırvatistan Split'e gideceğim. Orada 1 hafta kalıp 2 günlüğüne Dubrovnik'e gideceğim. Dubrovnik'ten sonra uçakla Polonya Krakow'a gideceğim. Ama uçak İsveç Stockholm'da aktarma yapacak 18 saat. O arada çıkıp İsveç'i birazcık dolaşıp Krakow'a geçeceğim. Vakit olursa Prag'a da gideyim trenle diyorum. Sonra İstanbul'a döneceğim.

Bu yol haritasına göre bana tavsiyede bulunmak isteyenler, görmem ya da yaşamam gerekenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Müritler selam.

Önümüzdeki haftasonu Bosna Hersek'e uçup orada bir gece kaldıktan sonra oradan da otobüsle Hırvatistan Split'e gideceğim. Orada 1 hafta kalıp 2 günlüğüne Dubrovnik'e gideceğim. Dubrovnik'ten sonra uçakla Polonya Krakow'a gideceğim. Ama uçak İsveç Stockholm'da aktarma yapacak 18 saat. O arada çıkıp İsveç'i birazcık dolaşıp Krakow'a geçeceğim. Vakit olursa Prag'a da gideyim trenle diyorum. Sonra İstanbul'a döneceğim.

Bu yol haritasına göre bana tavsiyede bulunmak isteyenler, görmem ya da yaşamam gerekenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.

kaç para gittiğini bize de bildir ona göre bizde rotasyon ayarlayalım hocam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

polonya trenlerinde dikkatli olun hırsızlara karşı.., yanınıza ISIC alın, böylece bi çok şekilde ucuza getirirsiniz bazı şeyler (tren biletleri, yemekler,otel/hostel v.s.)

prag'da karlovy lazne ye gidin, zamanınız varsa krakow dan önce ostrava ya gidin cuma akşamı giderseniz stoldniye gidin, başka gün gitmeyin.. ostrava-prag arası 3/4.5 saat sürüyor. iki tip tren var, hızlı tren 10 lira daha pahalı 3 saate gidiyor ve isim olarak pendolino deniyor.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

polonya trenlerinde dikkatli olun hırsızlara karşı.., yanınıza ISIC alın, böylece bi çok şekilde ucuza getirirsiniz bazı şeyler (tren biletleri, yemekler,otel/hostel v.s.)

prag'da karlovy lazne ye gidin, zamanınız varsa krakow dan önce ostrava ya gidin cuma akşamı giderseniz stoldniye gidin, başka gün gitmeyin.. ostrava-prag arası 3/4.5 saat sürüyor. iki tip tren var, hızlı tren 10 lira daha pahalı 3 saate gidiyor ve isim olarak pendolino deniyor.

Tavsiyen için teşekkürler. Kart başvurusunu yaptım. Krakow'dan önce ya da sonra Prag'a da gitmeyi mutlaka istiyorum.

ArduouS bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Müritler selam.

kaç para gittiğini bize de bildir ona göre bizde rotasyon ayarlayalım hocam

Tamam tamamladıktan sonra bilgi veririm.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 776 Toplam Mesaj: 4