folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğum Günü Fikirleri

Doğum Günü Fikirleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

hiç bir zaman böyle önemli günlerde jest yapmayı bilemeyen ve sallamayan ben sanırım artık sallamam gerekti .

kız arkdaşımın doğuum güünü var yaklaşık 10 bün sonra ve yanıma gelicek arkdaşları ile benimde arkdaşlarım olucak hepberaber tatil yapıcaz bu sırada doğum günü için nasıl jest yapabilrim birazda arkdaşlarının yanında şmartmak istiyorum aslında

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

yapman gereken tek sey ona içten bakıp gülümsemek ..  elini tutup sıcaklıgını sevgini hissettir
    ve o an guzel bi söz söyle ortamın ambiansına göre şerbet at işte hoca ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

yapman gereken tek sey ona içten bakıp gülümsemek ..  elini tutup sıcaklıgını sevgini hissettir

tabi bu kız hayatının kadınıysa geçerli.yoksa isediğin kadar sıcak bak nafile

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

paran varsa saglam bi hediye al.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

Eğer kızın yaşı 24 ve üzeri değilse anlmaz hocam.Anlamazzzzzzz.. 23 belki kurtarır 22 bile kurtarmaz..Onun zamanı sonradan..Şimdiki kızlar elle tutulur şeyler görmek istiyor..Yanlış anlaşılmasın..Gerçek bir hediye..Ben benm kız arkdaşıma doğum gününde..Önce bi cafeye sonra bi boğazda martılara simit atmaya ve gecede taksime götürüp eğlendirmeyi düşünyorum finalde de eskimiş yüzkleri tazelmek için yeni yüzükleri takıcam.. :D  uçakla yolculğa çıksak pilottan rica edicektimde o evlilik teklifi için artık :D

yorgun senarist .]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

Eğer kızın yaşı 24 ve üzeri değilse anlmaz hocam.Anlamazzzzzzz.. 23 belki kurtarır 22 bile kurtarmaz..Onun zamanı sonradan..Şimdiki kızlar elle tutulur şeyler görmek istiyor..Yanlış anlaşılmasın..Gerçek bir hediye..Ben benm kız arkdaşıma doğum gününde..Önce bi cafeye sonra bi boğazda martılara simit atmaya ve gecede taksime götürüp eğlendirmeyi düşünyorum finalde de eskimiş yüzkleri tazelmek için yeni yüzükleri takıcam.. :D  uçakla yolculğa çıksak pilottan rica edicektimde o evlilik teklifi için artık :D

yaş 23 tabi ve aynen deidğin gibi 3 yıldır beraberiz zaten üste denilenleri yaptığım için olmadı hiç birşey elle tutulur şeler lazım bende iskelede parti düşünüyorum muğladayım nasılsa gün içinde de ufak jestler işte

Toplam Hit: 743 Toplam Mesaj: 6