Doğum Günü Hediyesi Yardım?
-
arkadaşların doğum günü var.. birininki geçen haftaydı onu unuttuk.. bu haftada sevgilisinin. ikiside arkadaşım.. :) peşpeşe :) şimdi bi hediye alsam hemde ikisinin gönlünü yapsam. nasıl bişey alsam bi fikri olan varmı ?
-
Millet Bunu Düşüne Dursun Sen Bir Arama Motoruna Danış Daha Önce Bu Şekil Açılmış Konular Var..
-
playstation 1 al üzerinede not yaz ömrünüz bu oyun konsolundaki kollar gibi olsun hiç ayrılmayın ama biriniz bozulursanız hem çok küfür yersiniz hemde yerine yenisi gelir yaz sadece fikir...
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Millet Bunu Düşüne Dursun Sen Bir Arama Motoruna Danış Daha Önce Bu Şekil Açılmış Konular Var..
-----------------------------muhalefetlik yapmasan olmuyormu kardeşim ?
bak bakalım varmı buna benzer bi konu.. diyorumki.. bi hediye almam lazım. bütçem küçük.. ikisininde gönlünü almam lazım.. hani bi taşla iki kuş anlamına gelmesin.. :/ niye durduk yere sinirimi geriyosunuz anlamadım hey Allah ım..
-
FeRoCi bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------muhalefetlik yapmasan olmuyormu kardeşim ?
bak bakalım varmı buna benzer bi konu.. diyorumki.. bi hediye almam lazım. bütçem küçük.. ikisininde gönlünü almam lazım.. hani bi taşla iki kuş anlamına gelmesin.. :/ niye durduk yere sinirimi geriyosunuz anlamadım hey Allah ım..
-----------------------------Akıl Vermenin Neresi Muhalefet oldu amk..! Kurucağın Cümleyi Bilmiyorsun daha..
Ben sana akıl vermeye çalışıyorum işine taş atmaya değil..