folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doğum Günü Hediyesi Yardım?

Doğum Günü Hediyesi Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

arkadaşların doğum günü var.. birininki geçen haftaydı onu unuttuk.. bu haftada sevgilisinin. ikiside arkadaşım.. :) peşpeşe :) şimdi bi hediye alsam hemde ikisinin gönlünü yapsam. nasıl bişey alsam bi fikri olan varmı ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Millet Bunu Düşüne Dursun Sen Bir Arama Motoruna Danış Daha Önce Bu Şekil Açılmış Konular Var..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

playstation 1 al üzerinede not yaz ömrünüz bu oyun konsolundaki kollar gibi olsun hiç ayrılmayın ama biriniz bozulursanız hem çok küfür yersiniz hemde yerine yenisi gelir yaz sadece fikir...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

Millet Bunu Düşüne Dursun Sen Bir Arama Motoruna Danış Daha Önce Bu Şekil Açılmış Konular Var..

muhalefetlik yapmasan olmuyormu kardeşim ?

http://www.tahribat.com/Search.Asp?search=do%C4%9Fum%20g%C3%BCn%C3%BC&usersearch=&NasilAranacak=1&NeredeAranacak=1&topfolderid=0&order=0&orderdesc=&KonuCreatePostDate=0&KonuMessagePostDate=0&sayfa=1

bak bakalım varmı buna benzer bi konu.. diyorumki.. bi hediye almam lazım. bütçem küçük.. ikisininde gönlünü almam lazım.. hani bi taşla iki kuş anlamına gelmesin.. :/ niye durduk yere sinirimi geriyosunuz anlamadım hey Allah ım..  

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

muhalefetlik yapmasan olmuyormu kardeşim ?

http://www.tahribat.com/Search.Asp?search=do%C4%9Fum%20g%C3%BCn%C3%BC&usersearch=&NasilAranacak=1&NeredeAranacak=1&topfolderid=0&order=0&orderdesc=&KonuCreatePostDate=0&KonuMessagePostDate=0&sayfa=1

bak bakalım varmı buna benzer bi konu.. diyorumki.. bi hediye almam lazım. bütçem küçük.. ikisininde gönlünü almam lazım.. hani bi taşla iki kuş anlamına gelmesin.. :/ niye durduk yere sinirimi geriyosunuz anlamadım hey Allah ım..  

Akıl Vermenin Neresi Muhalefet oldu amk..!  Kurucağın Cümleyi Bilmiyorsun daha..

Ben sana akıl vermeye çalışıyorum işine taş atmaya değil..

Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 5