Doğum Günü Kabusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Haftasonu genç kızın 16'ıncı doğum günüymüş. Ancak anne babası kızın doğumgününü unutmuş olacak ki; kızlarına haftasonunda başka bir kente tatile gideceklerini söylemişler.

Genç kız bu duruma hiç üzülmemiş. Aksine erkek arkadaşını boş olan eve çağırıp alem yapabileceği için çok sevinmiş.

Gerçekten de cumartesi günü anne baba arabalarına atlayıp tatile gitmiş. Kız da hemen erkek arkadaşını eve çağırmış. İki genç hemen sevişmeye başlamış. Sevişecek mekan bulmakta zorlanan gençler dünyadan habersiz sevişirken, telefon çalmış. Telefondaki kızın annesiymiş. Bodrum katındaki çamaşırlıkta ütüyü kapatıp kapatmadığınıi hatırlayamadığını, kontrol etmesini istiyormuş.

Sevişmenin en heyecanlı yerinde olan oğlan, ara verme fikrinden hiç hoşlanmamış. Pozisyonu bozmadan ayağa kalkmış, kız kucağında, anadan doğma bir biçimde bodruma inmişler. Işığı yaktıklarında kızın tüm arkadaşları, akrabaları ve komşularının bulunduğu sürpriz doğum günü partisiyle karşılaşmışlar.

zuahah, çok boktan bi durum, kızı kesin almıstır :D

Hacılar merak ediyorumda doğum gününüzde kız arkadasınız size ne asla çok mutlu olurdunuz ? ? ? 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hmmmm
    Hmmmm's avatar
    Erkek
    ne alacagi pek umrumda degilde sevgisinden emin olsam gercek kisiligini tanisam cok mutlu olurdum daha ii bi dogum gunu hediyesi olmazdi sanirim

arkadaslar asiri derecede konu oldugu icin bana yazilan cevap olup olmadiginin farkina varamiyorum eger bana birsey demek isterseniz pm yolunu kullanin msn den konusmak isteyen olursa msn adresinide yollayabilir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    vala saçma bişe olmasın, abartılı bişe olmasın yeter. beni mutlu eder. (prezervatif olsa da olur :P )

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    vala saçma bişe olmasın, abartılı bişe olmasın yeter. beni mutlu eder. (prezervatif olsa da olur :P )
    oohaa lan öyle hediye mi olur? :S

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:
    NighT-7 bunu yazdı:
    oohaa lan öyle hediye mi olur? :S
    hocam bu sapığa en anlamlı hdiye de o olur amk :D msn de konuşuyoz , bazen bana bile sulanıyo amk :D:D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
Toplam Hit: 1117 Toplam Mesaj: 5