Doğum Gününüz Unutulursa
-
Arkadaşlar sevgiliniz sizin doğum gününüzü,ilk sevigili gününüzü,sünnet gününüzü :D :) ne biliyim önemli gününüzü unutursa ne yaparsınız ? şahsen ben oturur arabesk dinlerim bi de telefona yağan sms lere bakarım .....
-
doğum gününü hatırlayacak sevgili arayışına girerim.
-
töbe ya rabbim bunlar çok küçük şeyler bi insanı böyle test edemezsiniz.zaten böyle bir şeyle insanları denemek doğru sonucu vermez bence
-
Doğum günü son derece gereksiz bir şey bence.. Ben hiç doğum günüdür, ottur, boktur kutlamam sevmem öyle şeyleri. Sırf bu yüzden bazı ilişkiler bozuluyor. Gereksiz.
-
o kızın hayatını zükerim 10 yaş gençleşir
-
doğum günleri bence insanların en özel günüdür. kimin seni sevip sevmediğini sana ne kadar değer verildiğini önemini anlarsın eğer birçok kişi arayıp sağlık ve mutluluk dileklerini iletiyolarsa insana özgüven gelir... boşver pingattack arkadasın dediği bi bakımdan doğru ama unuttuğuna göre seni fazla siklemiyo demektir
-
benimkini unutmasının imkanı yok.... çünki 10 gün önceden başlıom 10 gün kaldı 9 gün 8,5 saat kaldı 7 gün kaldı 3 gün kaldı vs vs die gidio ve o gün gelince " heyooo doummm günün kutlu olsun diip boynuma atlıo " eğer bu kadar sölememe rağmende unutursa onun aq ben
-
niksiz in taktik güzelmiş:D
tam olarak: 4 gün 6 saat 15 dk 28 sn
Toplam Hit: 1277 Toplam Mesaj: 8