folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Doğunun Mozartı : Ömer Faruk Tekbilek

Doğunun Mozartı : Ömer Faruk Tekbilek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Ömer Faruk Tekbilek- Yunus parçası     süre:10:18dk.

fazla söze gerek yok dinlerken Ömer Faruk yine yapmış diyeceksiniz..

http://rapidshare.com/files/113327159/Omar_Faruk_Tekbilek_-_Yunus.mp3.html

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hoca 11 albümü pcde mevcut. enstürman arşivim artıyor sınırsızda indiriyorum indirdiğimce.şimdi 12. albümünü indiriyorum yunus eserini hiç bi albümde bulamadım hangi albümden ki ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca 11 albümü pcde mevcut. enstürman arşivim artıyor sınırsızda indiriyorum indirdiğimce.şimdi 12. albümünü indiriyorum yunus eserini hiç bi albümde bulamadım hangi albümden ki ?

Crescent Moon albümü 10.parça

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hımm onla 13. albüm olacak o halde... şimdi dance to eternety 1987 indiriyim. sufi müsicle daha hoş ama ömer faruk tekbilek üstad daha güzel. sözleriyle söyleyince insan bi hoş oluyor. ille hu ille hu eseri var sultan of hearts  o çok hoşuma gitmişti. mp3de süper oluyor dinlendiğinde...hatta sözlerini yazayım;

Rabbülalemimsin gönüller sultanı 4 kitapta gördüm verdiğin burhanı gönüllere sığdın kainata değil. gönüllere sultan oldun efendim Sensin bizi nurundan yaratıp yola koyan. sensin bizi bizden iyi bilip bize bizden yakın olan sultanım yol göster bize şaşırdığımızdaaa sabır tasını taşırdığımızda sultaanım nuruna muhtacız sevginle yaşarız sultanım efendim...Her millette vardır senin güzelliğin herkesin olmaktır senin özelliğin sevginle yaşarız gönüller sultanı nuruna muhtacız rahman efendim.

eyvallah.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

yuh! 9 mb :| gene ettik kotanın içine :)

ama çok güzelmiş değdi indirdiğime :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

yuh! 9 mb :| gene ettik kotanın içine :)

ama çok güzelmiş değdi indirdiğime :)

senin açından telekoma kafam girsin :D benim açımdan girmesin sınırsız benim dsl. 

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

güzelmiş saol

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Ömer Faruk Tekbilek - Why   süre:5:22dk

kanun ve ney ağırlıklı enstürmantal bi parça benim playlistimde Yunus parçasından önce çalıyor. 

http://rapidshare.com/files/113406125/Omar_Faruk_Tekbilek_-_Why.mp3.html

Ömer Faruk Tekbilek seven ve sevmeyen arkadaşlar için. TRT 2 de bi belgeselde hayatını anlatmışlar.mükemmel bi yapım olmuş.2 part toplam 180 mb falan tutacak upload ediyorum bitince vercem onuda.bence izleyin sanatçı nedir? ne değildir? daha iyi ayırırsınız.

Toplam Hit: 1577 Toplam Mesaj: 8