Doğunun Mozartı : Ömer Faruk Tekbilek
-
Ömer Faruk Tekbilek- Yunus parçası süre:10:18dk.
fazla söze gerek yok dinlerken Ömer Faruk yine yapmış diyeceksiniz..
http://rapidshare.com/files/113327159/Omar_Faruk_Tekbilek_-_Yunus.mp3.html
-
hoca 11 albümü pcde mevcut. enstürman arşivim artıyor sınırsızda indiriyorum indirdiğimce.şimdi 12. albümünü indiriyorum yunus eserini hiç bi albümde bulamadım hangi albümden ki ?
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hoca 11 albümü pcde mevcut. enstürman arşivim artıyor sınırsızda indiriyorum indirdiğimce.şimdi 12. albümünü indiriyorum yunus eserini hiç bi albümde bulamadım hangi albümden ki ?
-----------------------------Crescent Moon albümü 10.parça
-
hımm onla 13. albüm olacak o halde... şimdi dance to eternety 1987 indiriyim. sufi müsicle daha hoş ama ömer faruk tekbilek üstad daha güzel. sözleriyle söyleyince insan bi hoş oluyor. ille hu ille hu eseri var sultan of hearts o çok hoşuma gitmişti. mp3de süper oluyor dinlendiğinde...hatta sözlerini yazayım;
Rabbülalemimsin gönüller sultanı 4 kitapta gördüm verdiğin burhanı gönüllere sığdın kainata değil. gönüllere sultan oldun efendim Sensin bizi nurundan yaratıp yola koyan. sensin bizi bizden iyi bilip bize bizden yakın olan sultanım yol göster bize şaşırdığımızdaaa sabır tasını taşırdığımızda sultaanım nuruna muhtacız sevginle yaşarız sultanım efendim...Her millette vardır senin güzelliğin herkesin olmaktır senin özelliğin sevginle yaşarız gönüller sultanı nuruna muhtacız rahman efendim.
eyvallah.
-
yuh! 9 mb :| gene ettik kotanın içine :)
ama çok güzelmiş değdi indirdiğime :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------yuh! 9 mb :| gene ettik kotanın içine :)
ama çok güzelmiş değdi indirdiğime :)
-----------------------------senin açından telekoma kafam girsin :D benim açımdan girmesin sınırsız benim dsl.
-
güzelmiş saol
-
Ömer Faruk Tekbilek - Why süre:5:22dk
kanun ve ney ağırlıklı enstürmantal bi parça benim playlistimde Yunus parçasından önce çalıyor.
http://rapidshare.com/files/113406125/Omar_Faruk_Tekbilek_-_Why.mp3.html
Ömer Faruk Tekbilek seven ve sevmeyen arkadaşlar için. TRT 2 de bi belgeselde hayatını anlatmışlar.mükemmel bi yapım olmuş.2 part toplam 180 mb falan tutacak upload ediyorum bitince vercem onuda.bence izleyin sanatçı nedir? ne değildir? daha iyi ayırırsınız.