Doktor Who Da Rose Nasıl Gitti
-
Mürritler bu sezon docktor who yu izleyemedim pek... Geçen biraz baktım Rose'un yerine başka birisi gelmiş.. Bu nasıl oldu kısaca bir anlatır mısnız?
-
izlemen lazim ya onemli ve guzel bolumlerdi. paralel evrende kaldi. babasinin yasayan versiyonu ve annesi de yaninda. mutlaka izle o bolumleri.
-
bu diziyi kafaniz iyiyken izlemeniz lazim, canavarlar olsun doktor ve silahsorleri olsun gayet komik bi dizi tribin icinde tribe giriyorum bunlara gulerken
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
izlemen lazim ya onemli ve guzel bolumlerdi. paralel evrende kaldi. babasinin yasayan versiyonu ve annesi de yaninda. mutlaka izle o bolumleri.
-----------------------------o bölümde hatırladığım kadarıyla 2. partını izlemedim gerçi doktor gitmiyor muydu ya
SPOILER
-------------------
hatta bu rose denizn olduğu bi yerde teke başınaydı filan doktor dan bahsediyo du sonra bu robotların reisi uykudan mı ne uyanmıştı o tarz bişiyler olmuştu demekki doktor yerine rose gitmiş.
-------------------
-
Dalekler zaman lordlarının sırrını çalmıştı.İçi dışından daha büyük birşey icat etmişlerdi.Her yeri dalek ve cyborgler sarmıştı.Tam anlatmak istemiyorum fakat bu kargaşadan kurtulmaya çalışırken Rose'nin bir fedakarlık yapması gerekti hemde yapmak istemediği bir fedakarlık. Doktor Rose'yle görüşebilmek için bir süper nova patlaması oluşturdu sadece 2 dklık bir görüşme için bir güneşi yok etti.Çok içli bir bölümdü cidden izlemelisin ama çokta geride kalmışsın ondan sonra 2 yardımcı daha değişti şimdiyse 3.sü var artık ama hepsiyle kaynaşabiliyor insan hem zaten hiç bir karakter yok olup gitmiyor dizide ee nede olsa zamanda yolculuk söz konusu..
-
en son 5 vardı sanırım ne zaman çıkcak bidahki sezon :D bi ara müptelasıydım
-
nikoteen orasi oyle degil. dalekler bisey calmiyo tersine zaman lordlarinin hapsettigi dalekler onlar. ve o yerden kurtariliyolar dalek tarikati tarafindan. anlatmak istemiyorum spoiler olmasin diye. zate o kadar cok olay var ki yani mutlaka izle. okumakla olmaz.
-
öyle efsane bir bölümü asla unutmam Prom =)Doktor o tarikatın birşeyler planladığını anlıyor ama ne olduğunu bulmaya çalışıyor.Tarikatın korduğu daleklerden bir tanesi göğe çıkınca neler olduğunu biliyorsun..Sonra doktor içerisi dışarısından daha büyük falan diyordu hatta.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
en son 5 vardı sanırım ne zaman çıkcak bidahki sezon :D bi ara müptelasıydım
-----------------------------yılbaşı (daha doğrusu christmas) özel bölümü çıktı. ve yeni sezon da başlamış oldu.