Doktor Who Da Rose Nasıl Gitti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Mürritler bu sezon docktor who yu izleyemedim pek... Geçen biraz baktım Rose'un yerine başka birisi gelmiş.. Bu nasıl oldu kısaca bir anlatır mısnız?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    izlemen lazim ya onemli ve guzel bolumlerdi. paralel evrende kaldi. babasinin yasayan versiyonu ve annesi de yaninda. mutlaka izle o bolumleri.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu diziyi kafaniz iyiyken izlemeniz lazim, canavarlar olsun doktor ve silahsorleri olsun gayet komik bi dizi tribin icinde tribe giriyorum bunlara gulerken

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------
    izlemen lazim ya onemli ve guzel bolumlerdi. paralel evrende kaldi. babasinin yasayan versiyonu ve annesi de yaninda. mutlaka izle o bolumleri.

o bölümde hatırladığım kadarıyla 2. partını izlemedim gerçi doktor gitmiyor muydu ya

SPOILER

-------------------

hatta bu rose denizn olduğu bi yerde teke başınaydı filan doktor dan bahsediyo du sonra bu robotların reisi uykudan mı ne uyanmıştı o tarz bişiyler olmuştu demekki doktor yerine rose gitmiş.

-------------------

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Dalekler zaman lordlarının sırrını çalmıştı.İçi dışından daha büyük birşey icat etmişlerdi.Her yeri dalek ve cyborgler sarmıştı.Tam anlatmak istemiyorum fakat bu kargaşadan kurtulmaya çalışırken Rose'nin bir fedakarlık yapması gerekti hemde yapmak istemediği bir fedakarlık. Doktor Rose'yle görüşebilmek için bir süper nova patlaması oluşturdu sadece 2 dklık bir görüşme için bir güneşi yok etti.Çok içli bir bölümdü cidden izlemelisin ama çokta geride kalmışsın ondan sonra 2 yardımcı daha değişti şimdiyse 3.sü var artık ama hepsiyle kaynaşabiliyor insan hem zaten hiç bir karakter yok olup gitmiyor dizide ee nede olsa zamanda yolculuk söz konusu..

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

en son 5 vardı sanırım ne zaman çıkcak bidahki sezon :D bi ara müptelasıydım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    nikoteen orasi oyle degil. dalekler bisey calmiyo tersine zaman lordlarinin hapsettigi dalekler onlar. ve o yerden kurtariliyolar dalek tarikati tarafindan. anlatmak istemiyorum spoiler olmasin diye. zate o kadar cok olay var ki yani mutlaka izle. okumakla olmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

öyle efsane bir bölümü asla unutmam Prom =)Doktor o tarikatın birşeyler planladığını anlıyor ama ne olduğunu bulmaya çalışıyor.Tarikatın korduğu daleklerden bir tanesi göğe çıkınca neler olduğunu biliyorsun..Sonra doktor içerisi dışarısından daha büyük falan diyordu hatta.

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

en son 5 vardı sanırım ne zaman çıkcak bidahki sezon :D bi ara müptelasıydım

yılbaşı (daha doğrusu christmas) özel bölümü çıktı. ve yeni sezon da başlamış oldu.

Toplam Hit: 1113 Toplam Mesaj: 9