folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Doktora Tezi İçin Eğitim Platformu Oluşturma

Doktora Tezi İçin Eğitim Platformu Oluşturma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfckmk58
    mstfckmk58's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selamlar. Hanımın doktora tezi için online eğitim platformu kurmak istiyoruz. Aklımda wordpress üzerine bir şeyler yapmak var. Sizlerin görüşlerini almak istiyorum.

Hangi temayı kullanmalı, hangi eklentileri kullanmalıyız. Ulaşmak istediğimiz edpuzzle mantığında bir site. Youtubedaki şenol hoca tarzı hazırlamış olduğumuz eğitim videolarını kurduğumuz siteye yükleyip, öğrencilerin takibini yapmak sitede ne kadar zaman geçirdi, ders videosu içerisinde sorulmuş sorulara verilen yanıtların istatistikleri vs. Edpuzzle kullanan varsa ne demek istediğimi az çok anlar. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

universiteler canvas kullanıyor, online dersler icin

https://www.instructure.com/canvas

lms (learning management system) olarak aratirsan farkli sistemlerde bulabilirsin ama bu isin duayenleri moodle ve canvas

blackhammer tarafından 07/Haz/26 12:25 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Eğitim sitesi olacak. Millet üye olacak, ders alacak öyle bişey mi istiyorsun.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Eğitim sitesi olacak. Millet üye olacak, ders alacak öyle bişey mi istiyorsun.

Galiba yengenin istediği şey, MEBin e-okul tarzı gibi birşey. Büyük ihtimalle, galiba, yanılmıyorsam kapalı sistem ve kendi öğrencilerinin ders takibini yapmak istiyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

https://lrny.app/ ben bunu geliştiriyorum. Edpuzzle gibi videolarda interaktiflik yok ama bizim sistemde. Öğrenci takibi olacak ancak istediğin özelliklerin hepsi olmayabilir.

Arayüz, kullanım kolaylığı, performans olarak rakipleri ezip geçeceğiz. Piyasada podia,kajabi, teachable falan var. Bizim rakipler bunlar.

Şu anda ödeme entegrasyonunu yapıyorum. Bitsin sonrasında lifetime satış yapacağım belirli sayıda. Kafana göre bir sistem bulamazsan, ki bulmak kolay değil ben o yüzden Lrny yi kodluyorum, bizim lifetime plandan faydalanabilirsin.

Uzun süreli bir şey yapacaksanız bence wordpress ile ilerlemeyin. Wordpress tarafında vps + kullandıgın temanın bakımı vs bence yorucu işler.

Video hosting için Vimeo veya bunny net kullanabilirsin. Videoları kolay indiremesinler dersen vdocipher(pahalıdır) kullanabilirsin.

lrny.app
Toplam Hit: 230 Toplam Mesaj: 6
doktora tez eğitim platform