Döküman Arşivi
-
Döküman Arşivi Tahribat'ın en güzide fonksiyonlarından birisi. Benim de nacizane iki tane yazdığığım var, fakat geçen benim tahribat için yazdığım dökümanı
başka bir yerde gördüm aynen kopyalayıp kullanmışlar. Hadi bizimkiler neyse burda bir sürü usta adam var onlarınki de bu şekilde kullanılabiliniyor. Buna bir
önlem alınamaz mı? Basit bi js kodu eklense en azından sayfadan kopyalama ve yazıları seçme işlemi kaldırılsa yine de faydalı olur. Kodları görürlerse
görsünler de en azından basitçe kopyalayamasınlar diye düşünüyorum. Sizler bu konuda ne düşünürsünüz? Rene'ye mail atacaktım ama müridlerin de
görüşlerini merak ediyorum.Döküman Arşivi de yeniden tasarlanarak daha kullanışlı hale gelebilir. Mesela Programlama kategorisine giriyoruz bütün diller karmakarışık eklenmiş.
Programlama diline göre filtre olsa mesela gayet hoş olurdu. Döküman Arşivi'nin yeniden tasarlanması gerektiğini düşünüyorum. Şimdiki halinden çok daha
pratik kullanışlı bir şey yapılacağına eminim. -
javascriptin çözüm olacağını sanmam ama bazı siteler kullanıyo e-booklarda kopyalamayı önlemek için belki daha daha iyi çözümlerde(kopyalanmaması için) bulunadabilir :| yaz gelince orda patlama yaşanacak tahminim :) dökümanlar arttıkça daha da gelişir inş..
-
bende yazdığım hiç birşeyi mail olarak atmadım, başlık açtım burada öyle eklenmediler diye üzülmeye başladım sonra :P =))
ama çalmak isteyen her türlü çalar yav, sadece karatahta hocamızın çalanlara karşı bilmemne maddesince yasal yollara gidilecektir diye bir ibare görmüştüm bir dökümanında,tutarsa bu tutar bence...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende yazdığım hiç birşeyi mail olarak atmadım, başlık açtım burada öyle eklenmediler diye üzülmeye başladım sonra :P =))
ama çalmak isteyen her türlü çalar yav, sadece karatahta hocamızın çalanlara karşı bilmemne maddesince yasal yollara gidilecektir diye bir ibare görmüştüm bir dökümanında,tutarsa bu tutar bence...
-----------------------------hırsızı yatak odama kadar çeker orada vurrum :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende yazdığım hiç birşeyi mail olarak atmadım, başlık açtım burada öyle eklenmediler diye üzülmeye başladım sonra :P =))
-----------------------------hırsızı yatak odama kadar çeker orada vurrum :|
-----------------------------tabi olm emaneti çıkarttıktan sonra aikodo, taekwando, kendo işlemez adama...
çekecen vuracan da anlayamadım bunu konunun ilgisi ile =)))
neyse uplasın bari konu =)))
-
abü nolursa olsun calarlar, ama sayfalama ne kadar cok olursa o kadar bayar adami, en mantikli cozum
-
sağ tık engellenmeli döküman bölümüne girince sağ tıklayınca ops yazısı çıkabilir.
-
Felsefeye ters.
-
hocam sağ tık engeli olsa bile sayfa kaynağını gösterde ordan kodlar arasındaki yazıyı kopyala yine çalınır
-
ben de biliyorum çalmak isteyen yine çalacaktır. Benim istediğim en çömez adamın bile çalabileceği seçip kopyalayacak bir durum olmasın. 5 tane adam çalacaksa 2
tanesi çalsın o da kardır :)
Bir de döküman arşivinin işlevi kullanışlılığı hakkında da fikirlerinizi yazın lütfen. Bence forumlarda dolanmaktansa dökümanları hiç okumayan elemanları
yönlendirmek özendirmek lazım. Bir döküman okumak bile zihinde başka dünyalar açabiliyor.