Dokunmatik Ekranda Mouse‘Un Kaybolma Sorunu
-
Arkadaşlar bitane laptop aldım, dokunmatik ekranmış sonradan fark ettim. Fakat chrome açıp sekmeler arasında takılırken mesela dokunmatikle bir işlem yaparsam o chrome'u kapatana kadar ekranda mouse'u kullanamıyorumm sadece dokunmatikle işlem yapabiliyorum. Masaüstünde ya da bilgisayarın diğer kısımların da bişey yok sadece chrome'da oluyor.
Nasıl çözebilirim? -
Telekinesis bunu yazdı
Arkadaşlar bitane laptop aldım, dokunmatik ekranmış sonradan fark ettim.
Hocam kusura bakma da burada koptu bende hat aç.özxcöxc
-
Th3Ultra bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
Valla hattın kopması normal, çünkü bende de koptu. Ulan insan fark etmez mi ak ya aldım tesadüf eseri öğrendim ya. :D
-
Hop, yok mu aydınlatacak mürid :)
-
Th3Ultra bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
ciddi olamazsın hocam ya :DD:d yılın olayı olabilir bu :D:D okumadım ne yazdığını ben de ordan sonra koptum :D şimdi okudum sorununu fakat konsantre olamıyorum olayın şokundan :D
-
burakbet bunu yazdıTh3Ultra bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
ciddi olamazsın hocam ya :DD:d yılın olayı olabilir bu :D:D okumadım ne yazdığını ben de ordan sonra koptum :D şimdi okudum sorununu fakat konsantre olamıyorum olayın şokundan :D
Beyler valla hiç incelemedim desem yeri, dizi film izlemek için kasmıycak bi laptop salla dedim adam verdi direk kutuyu aldım çıktım o kadar. :D
-
hocam para dürtmüş sanırım :D
edit: sanırım bi seçim yapmak zorundasın ikisinin arasında hocam
TheKorsans tarafından 27/Kas/14 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam zaten dokunmatik oldugundan habersiz almissin, kullanma dokunmatigi olsun bitsin.
-
gulmekten dusunemedim