Dolandırıcı Aranıyor :))
-
Eleman ilanlarını dolaşıyordum bunu gördüm :))
Şehir: Türkiye İstanbulD O L A N D I R I C I A R A N I Y O R ....
İlan No: 48145454İzlenme: 43
Veriliş Tarihi: 25-Nis-08RESİMDE GÖRÜLEN,ADINI SOYADINI (MUSTAFA NURLU)OLARAK KENDİNİ TANITAN ;(MUSTAFA NURLU OLMADIĞINI DAHA SONRA YETKİLİ MERCİLERDEN ÖĞRENDİK.GERÇEK ADI VE SOYADI BELLİ DEĞİL).....,ADANA İLİ ; ÜREĞİR İLÇESİ ; NÜFUSUNA KAYITLI OLAN,ŞAHIS BİZLERİ DOLANDIRMIŞ OLUP,BAŞKA KİŞİLERİN; ZARAR GÖRMEMESİ ADINA; VE BİZLERİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA DÜŞMEMESİ İÇİN BU ŞAHISI GÖRENLERİN EN YAKIN EMNİYET GÜÇLERİNE BİLGİ VERMESİNİ ;;;;;VE BU ŞAHISLA İLGİLİ BİLGİ EDİNENLER GÖRENLER,DUYUNLAR,VE GÖREBİLECEK ,DUYABİLECEK OLANLAR ;ALLAH RIZASI İÇİN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARIMI ARAMALARINI İNSANİYET NAMINA BEKLİYORUM......BU FOTOĞRAFDAKİ MELUN ŞAHIS YÜZÜNDEN EVİM,YUVAM YIKILDI,ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM AÇ KALDI,SER SEFİL OLDUK,BU ADAM BENİM HAYATIMI SÖNDÜRDÜ,LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN,İNSANLIK İÇİN BU ADAMI GÖRDÜĞÜNÜZDE,İLK BAŞTA BENİ ARAYINIZ.....EVİM,ARABAM,NAKİT PARAM,İŞYERİMDEKİ MALLARIM,BU FOTOĞRAFDAKİ MELUN ADAM YÜZÜNDEN HEPSİ GİTTİ.BEN MAHFOLDUM.PERİŞAN OLDUM,TÜM 70 MİLYONA BURADAN SESLENİYORUM;;; BU MELUN ADAMI GÖRDÜĞÜNÜZDE BENİ ALLAH AŞKINA ARAYINIZ.....(ÖNEMLİ NOT) : BU RESİMDEKİ ADAM HAKKINDA POLATLI CUMHURİYET SAVCILIĞI TARAFINDAN RESMİ OLARAK ARAMA TALİMATI VARDIR.LÜTFEN BU KONUDA POLATLI CUMHURİYET SAVCISI BANU HANIMA BİLGİ VERİNİZ...)POLATLI ESNAFINDAN:YAŞAR MATARACI OSMAN ŞANLI0-543-401 62 79 0-532-228 00 93POLATLI/ANKARAEV TEL: 0-312-622 91 56 -
büyük resmi gösterin üstündeki karışık linke tıklarsanız adamın resmi var :)
-
Büyük resmi gösterdede aynı resim war :)
Bu arada hakkaten saka gibi :) ilanın verildigi yere bakın :D
-
adama acımadım değil ama gerçektende merak ettim.bir insan başka bir insana nasıl oluyorda evini,arabasını,işini,malını,mülkünü kaptırıp aile,ev huzurunu bozduracak ortam sağlıyor.demek ki abide de istanbul'a yeni ayak basmış ilyas salman potansiyeli varmış.
-
o kadar şeyi bu adam mı yapmış adam eziğe benzi yaa :/
-
bu adamı tanıyorum pek makbul değildir ama o kadarını yaparmı bilmem
Toplam Hit: 1281 Toplam Mesaj: 6