Dolandırıcı Aranıyor :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Eleman ilanlarını dolaşıyordum bunu gördüm :))

D O L A N D I R I C I A R A N I Y O R ....

İlan No: 48145454
      İzlenme: 43

Veriliş Tarihi: 25-Nis-08

RESİMDE GÖRÜLEN,ADINI SOYADINI (MUSTAFA NURLU)OLARAK KENDİNİ TANITAN ;(MUSTAFA NURLU OLMADIĞINI DAHA SONRA YETKİLİ MERCİLERDEN ÖĞRENDİK.GERÇEK ADI VE SOYADI BELLİ DEĞİL).....
    ,ADANA İLİ ; ÜREĞİR İLÇESİ  ;   NÜFUSUNA  KAYITLI OLAN,ŞAHIS BİZLERİ DOLANDIRMIŞ OLUP,BAŞKA KİŞİLERİN; ZARAR GÖRMEMESİ ADINA; VE  BİZLERİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA DÜŞMEMESİ İÇİN BU ŞAHISI GÖRENLERİN  EN YAKIN EMNİYET GÜÇLERİNE BİLGİ VERMESİNİ ;;;;;
    VE BU ŞAHISLA İLGİLİ BİLGİ EDİNENLER  GÖRENLER,DUYUNLAR,VE GÖREBİLECEK ,DUYABİLECEK OLANLAR ;ALLAH RIZASI İÇİN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARIMI ARAMALARINI İNSANİYET NAMINA BEKLİYORUM......
    BU FOTOĞRAFDAKİ  MELUN ŞAHIS YÜZÜNDEN EVİM,YUVAM YIKILDI,ÇOLUĞUM ÇOCUĞUM AÇ KALDI,SER SEFİL OLDUK,BU ADAM BENİM HAYATIMI SÖNDÜRDÜ,LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN,İNSANLIK İÇİN BU ADAMI GÖRDÜĞÜNÜZDE,İLK BAŞTA BENİ ARAYINIZ.....
    EVİM,ARABAM,NAKİT PARAM,İŞYERİMDEKİ MALLARIM,BU FOTOĞRAFDAKİ MELUN ADAM YÜZÜNDEN HEPSİ GİTTİ.BEN MAHFOLDUM.PERİŞAN OLDUM,TÜM 70 MİLYONA BURADAN SESLENİYORUM;;; BU MELUN  ADAMI GÖRDÜĞÜNÜZDE BENİ ALLAH AŞKINA ARAYINIZ.....
    (ÖNEMLİ NOT) : BU RESİMDEKİ ADAM HAKKINDA POLATLI CUMHURİYET SAVCILIĞI TARAFINDAN RESMİ OLARAK ARAMA TALİMATI VARDIR.LÜTFEN BU KONUDA POLATLI CUMHURİYET SAVCISI BANU HANIMA BİLGİ VERİNİZ...)
    POLATLI ESNAFINDAN:
    YAŞAR MATARACI                         OSMAN ŞANLI  
    0-543-401 62 79                                  0-532-228 00 93
    POLATLI/ANKARA
    EV TEL: 0-312-622 91 56

İntoko:%20D%20O%20L%20A%20N%20D%20I%20R%20I%20C%20I%20%20%20%20%20A%20R%20A%20N%20I%20Y%20O%20R%20....

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    büyük resmi gösterin üstündeki karışık linke tıklarsanız adamın resmi var :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Büyük resmi gösterdede aynı resim war :)

Bu arada hakkaten saka gibi :) ilanın verildigi yere bakın :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    adama acımadım değil ama gerçektende merak ettim.bir insan başka bir insana nasıl oluyorda evini,arabasını,işini,malını,mülkünü kaptırıp aile,ev huzurunu bozduracak ortam sağlıyor.demek ki abide de istanbul'a yeni ayak basmış ilyas salman potansiyeli varmış.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    o kadar şeyi bu adam mı yapmış adam eziğe benzi yaa :/

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek
    bu adamı tanıyorum pek makbul değildir ama o kadarını yaparmı bilmem
Toplam Hit: 1281 Toplam Mesaj: 6