folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolandırıcılara Dikkat.

Dolandırıcılara Dikkat.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sabah uyandıgımda her zamanki gibi yeni bir mesaj geldigini gördüm ama bu sefer farklı bir numaraydı.

+905348112823

"KUTLARIZ ! Tarafimizdan indirimli saglik paketi bunun yaninda hediye KOL SAATI ile ozel led isikli DIS BEYAZLATICI cihaz KAZANDINIZ hemen 0212 347 1005 arayin."

gelen mesaj aynen bu. o kadar amatörce ki. bi kere firmalar reklam mesajlarında Türkce karakter kullanmaz ve elemanın imladan zerre anlamadıgı ortada.

e adam o kadar zahmet etmis mesaj atmıs, biz de cevabımızı gönderelim dedik :

"Ben de sizi kutlarım ! Tahribat.Com'dan bedava büyük boy vibratör ve bunun yanında SISME ERKEK ile özel titresimli vites kolu & bir adet zenci KAZANDINIZ. Hemen 0311 331 3131 arayın."

bi de aynı mesajı farklı numaralar da atıyormus, Tahribat'tan bunu yiyecek insan cıkmaz ama akrabanıza, kardesinize, arkadasınıza gelirse diye uyarmak istedim..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

geçen kıştan beri dolaşıyor ortalıkta bu mesaj (:

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tebrikler 2 adet kol saati kazandiniz, hediyenizi ve akilli sayacinizi almak icin arayiniz,

tebrikler ucretsiz saglik taramasi kazandiniz kodunuz xxxx arayin

-

her hafta 2-3 tane gelir. girgirina aradim ama hatlari doluydu :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

cevap iyiymiş hocam bende böyle cevap verecem :):)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

tbt vibratör hizmetleri :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

numarayı arayınca noluyo peki?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

cevap kopardı beni :D bana hiç gelmedi bole mesaj, aman gelmesin de..

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek
    bir ara gaziosmanpaşa hastanesinde ücretsiz check-up kazandınız şu numarayı arayın diye mesajlar geliyordu. gelen mesaja baktığımda +90535 xxxx bir numara olduğunu görüp silmiştim :) ama o kadar çok kişiye göndermişler ki gaziosmanpaşa hastanesi "tarafımızdan böyle bir kampanya yapılmamıştır" açıklaması yapmak zorunda kalmıştı. sahte mailleri artık millet okumuyor direk siliyor çareyi sms lerde buluyorlar. rus ve bulgar bayanlarından dünya kadar çağrı geliyor bana da hiçbirine bakmıyorum. özellikle 00359 kodlu numaralardan gelen çağrıları kesinlikle yanıtlamayın. sürekli arasalar bile açmayın aman ha siz de çağrı atmayın

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Arayınca kampanyanızın aktif olması için şu smsi gönderin diyorlar. o smsi gönderince de adamların hesabına sizin faturadan çıkan 180 Tl gidiyor. gönderebilecegi maksimum kontoru gondertiyor sanırım.

ve bunu birkaç kere tekrarlatıp teşekkür ediyor.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 2426 Toplam Mesaj: 9