Dolandırıcılık Vakası. Numarası Var Ama...
-
Ev telefonuna dolandırıcılar dadandı. Kkale emniyetinden serkan baskomiser dedi kimle görüşüyorum dedi kayit evrak burosu diye. Bende siz kimi aradiginizi bilmior musunuz dedim kapatti. Numarasi düştü ama hemen aramama ragmen numara kullanilmamaktadir diyor. Nasil yapabiliriz.
05389623488 numara bu hocalar. Aman dikkat edin adamlar sapik gibi heryolu deniyor.
Not: Dedeme telefon faturanız kimin adina kayitli diyerek ismini öğrenmiş terör örgütü muhabbeti yaparken ben actim diger telefonu tesadüf duydum yoksa kandiracaklardi.
-
Bulunmaz abü o zaten sahte isimle sahte kimlikle almışlardır. kendi özel telefonu değildir.
-
voip üzerinden farklı numaralardan arıyabiliyorsun hocam.. yani ben seni istediğin numaradan arayabilirim.. anlatmıştım bi ara bunu forumda
-
Beni her türlüsü arıyor. Telefon numaram orospu numarası gibi oldu artık.
Eğer varktiniz varsa bir güzel dalganızı geçin. Bugün gene 1 tane daha aradı yok paramı kurtaracak mışta vs.mişte.
Bende bir güzel konuşturdum en az 10 dk boşuna zaman harcadı. Dalganızı geçin. 65 yaşındayım diyorum birde biraz yaşlı gibi konuşuyorum hemen damlıyorlar bu moruğu kekleriz gibisinden. Hele bir "-PTT ile şunu yollayacağız amca, sen onu gidip 149 TL ye alacaksın araba sahibi olacaksın" diyenlere hemen "-Yollayın hemen alacağım." diyorum. Kredi kartı isterlerse, nakit öderim siz yollayın diyorum.
Amına kodumunun dolandırıcıları.
Bu arada o komiser ayakları yapanlara holy çok güzel cevap vermişti "-Merhaba, bende baş savcı xxxx yyyy ...." diye :D
-
Telefon numarasını kullanılmayan bir numaraya yönlendirme yapmışlardır ondan öyle diyordur.
-
Vakitli bi an arasalar aglayacagim yalvaracagim beni kurtarin agabey ne kadar para isterseniz verin ineklerim var benim diyeceğim :D sonra hesabima haciz geldi dondurdular acmak icin para lazim deyip para isteyecgm planı yaptm ama vakitli aramalari lazim. 3 5 kurus bisi dolandirriz belki dolandiricilari :)..
onlardan para alirsam tbt kkale bulusmasi hazir tum masraflar benden
-
Şöyle olabilir anca, inanmış gibi yaparsın ama parayı havale etmeyi bilmem ben, inernet bankasından anlamam falan deyip elden teslim ayarlican.
sonra iki kişi koluna girip yakalayıp polisiz deyip 100.000 tl istenebilir heriflerden.
başka da yolu yok=)
-
HolyOne bunu yazdı
Şöyle olabilir anca, inanmış gibi yaparsın ama parayı havale etmeyi bilmem ben, inernet bankasından anlamam falan deyip elden teslim ayarlican.
sonra iki kişi koluna girip yakalayıp polisiz deyip 100.000 tl istenebilir heriflerden.
başka da yolu yok=)
Mantikli :)
-
HolyOne bunu yazdı
başka da yolu yok=)
konuyu gizleyinde bildiğim kadarıyla polis adı altında para istemek de suç :D
-
Yakaladiktan sonra para istemem ki.. oyle keklik gibi elime dusseler bahcedeki cin biberlerini makatlarina duhul ederm daha keyifli :D