Domain + Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

www.yehuu.tk + www.pc-kurdu.net + www.fatal-suikast.com + ixwebhosting deki sınırsız hosting paketim 8 ay süresi daha var

www.yehuu.tk domainin = 1 yıl süresi var digerlerinin mayıs 2010 da bitiyor süresi

hepsini toplam 35$'a satıyorum şimdi windows hostingdir linuxa ücretsiz geçirebiliyorsunuz . ixwebhositngde açıklar mevcut diceksiniz sen hacklendin diceksiniz yanlıslıkla dalgınlık anımda haber sisteminde sql enjeksiyon vermişim ondan hacklendim ixwebhosting eskiden acık vardı ama emin deilim ama yinede cok uygun bir fiyat eger ben  ixwebhostingden host falan istemiyorum diyorsanız

www.yehuu.tk sadece tek başına = 29$ çünkü güzel akılda kalıcı her türlü işe kullanılacak bir domain paypal ilede alış veriş yapılır

arkin_tbt@hotmail.com

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    amma konu açtın ha :|

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------
    ardı ardına acmadım ki hocam bunu ihtiyactan satıyorum hostingi ve domainleri para denklemem lazım 3 konu actım ama bi rügn icersinde actım bu konuları

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

O domain 29$ ediyor mu sence?

not - : satılık k i s i s e l b l o g . c o m // 50TL

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    o zmn kaç para ederse verin o an düşünemedim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fikret bunu yazdı:

aynen ya..

Toplam Hit: 1470 Toplam Mesaj: 6