Domain Aldım
-
bllog.net domaini aldım. içeriği ne kurmalıyım sizce. domain ismi nasıl acaba...
-
blog yazacaksan ki isimden öle anlaşılıyor wordpress işini fazlasıyla görür
-
bloglar için yardımcı döküman hazırla,seo felan wp joomla kullanımı videoları ipuçları eklentileri fln
-
blog dağıtımı yapsam olur mu acaba ?
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
blog dağıtımı yapsam olur mu acaba ?
-----------------------------Olabilir. mikrobit.bllog.net
-
arkadaşlar wp kuruyorum. içerik olarak her konudan ilginç yazılar yazmak istiyorum. önerebileceğiniz güzel wp tema var mı ?
-
:D blog içerisinde ne olur nasıl blog kurulur resimli anlatımı gibi şeyler yapabilirsin isimde müsait pr yüksek olur kanımca
-
tema arıyorum en iyi tema sizce hangisi.
-
açık olmak gerekirse domainin bok gibi yani blog arasına L yerine başka harf mesela bloog veya bblog veya blogg gibi olsa güzel olurdu ll değişik oluyor markalaşması yani akılda kalıcılığı zor. o yüzden bu domain 5 para etmez. tabi beni yanıltırsın umarım.. hayırlı olsun.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
açık olmak gerekirse domainin bok gibi yani blog arasına L yerine başka harf mesela bloog veya bblog veya blogg gibi olsa güzel olurdu ll değişik oluyor markalaşması yani akılda kalıcılığı zor. o yüzden bu domain 5 para etmez. tabi beni yanıltırsın umarım.. hayırlı olsun.
-----------------------------isme fazla önem vermiyorum aslında. kendi yazılarımı yazmak amacım. hit almak için domain almak istemiyorum. amaç kendi yazılarımı yazabilmek.