Domain Alırken Seo Ve [Bunu Mu Demek İstedininiz] Ve Com,Net,Orgun Tercihi Nedir?
-
hocalar domain alıcam bugün yarın aklımda aylardır var ama bi türlü alamadım.
seo da kısalığının önemi var mıdır? 6 harfli bişey..ve akılda kalıcı bi domain ama google de bunu mu demek istediniz çıkıyor onun bi zararı olur mu ve ya bu bi süre sonra kalkıyor mu bu?
birde com-net ve org un tercihi ne kadardır? net mi com mu yoksa org mu alsam (com dolu ama satılık) ben de net ile orgu almayı düşünüyorum -
nekadar kısa olursa okadar akılda kalır
kısalığın seo ile yakından alakası yoktur
-
akılda kalıcı da şu bunumu demek istediniz bozuyo gibin..
he bu birde neti org kullanılma şeysi neyki comu dolu ama alabilirim satılık 200tlye -
zone bunu yazdı:
-----------------------------akılda kalıcı da şu bunumu demek istediniz bozuyo gibin..
he bu birde neti org kullanılma şeysi neyki comu dolu ama alabilirim satılık 200tlye
-----------------------------.com u aktif bir site değilse .net i al .com dolu başkası faal olarak kullanıyorsa tavsiye etmem
-
faal değil hocam hatta satılık ilanı vermiş daha bugün gördüm.. site kurulu halde sadece
-
Host ve domain satılır .)
-
yok almıyacam hocam alıcam yer belirli
-
google de bunu mu demek istediniz çıkıyor onun bi zararı olur mu ve ya bu bi süre sonra kalkıyor mu bu?
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------google de bunu mu demek istediniz çıkıyor onun bi zararı olur mu ve ya bu bi süre sonra kalkıyor mu bu?
-----------------------------bunu mu demek istediniz olayı googlede genellikle tam yazdıgın kelime yeterli derecede hit almamıssa olur.Mesela
Sen google " evde kopek besleme" yazdın ama googla genellikle "evde köpek beslemek" diye aratılmıstır o yüzden oraya yönlendirir.
Com domaininde fiyatını sor 40 liradan fazlaysa verme.Gerçi adresine bağlı.Ama 2.tercihin .net olsun