Domain Almak . Türkiye - Yabancı Ülke ?
-
Arkadaşım bir projeye yapmaya karar verdi , bende destek oluyorum. 5000 tl gibi miktar masraf yapıyor şimdi daha da yapıcak 10 000 bulur. Fakat domain konusu çok önemli
Yabancı ülkeler de domain firmaları bizimkilere göre çok iyi fakat yarın öbürgün hacklenme durumunda domaini çekmek için uğraş dur yada geri alamama gibi bir durumumuz var ? Türkiye den olsa gider kapısına yapışırım . Adam geldi godaddy hesabımı hackledi ben nasıl alıcam ne bok yicem ? Geri alma şansım % ?Birtane öyle domain transfer edildi hala daha geri alamıyorum.
Türkiye den almak istersem nereleri önerirsiniz ? Türkiye deki firmaların yarısından çoğu amatör diğer yarısıda taraflı , bugün türticaretin üst kıdemlerinde çalışanlar Cw nın ekibinden vs.. vs.. bunun gibi olaylar benim kafamı karıştırıyor. Daha önce de godaddy den hesabımdan domain çekildi geri alamadım . Çevrem yok İnternetten de adam gibi kaynak bulamadım , domainim öyle bok yoluna gitti . İşden anlıyan adamlara mail attım cevap bile vermediler. İlerde böyle olaylar yaşamak istemiyorum.
Türkiye de hangi firmayı seçmeliyim yok eğer dışardan al diyorsanız yarın öbürgün hacklenme domain transfer edilmesi durumda önlem almak için ne yapmalıyım.Ben istiyorum dışardan alayım ama bu hacklenme olaylarından endişeliyim . -
Hocam icann akredite bir firmadan al. Türkiye'de ihs.com.tr yi öneriyorum başkada firma kullanmadım ve önermemde.
Yurt dışında godady'i önermiyorum herşeyi ekstraya kaçırıyorlar. Networksolutions vardı onu kullanabilirsin, namecheap var onu kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
-
Alanadı ihs'den alınır. Alanadı transfer için telefon numaranı sisteme giriyorsun sonra alamadını kilitliyorsun. Telefon numarana gelen mesajdaki şifreyi girmeden alanadı transfer olmuyor.
mkyb tarafından 18/Tem/14 15:02 tarihinde düzenlenmiştir -
ihs den aldık alan adını tşk ler