Domain Düsme Süresi..
-
Created: 2006-06-03 Expires: 2009-06-03 domain düsme süresi böle gorunuyor . ama hala düsmedi bu domain i nasıl alırım ...yardımcı olursanız Sevinirim..
-
henüz 2008 yılındayız :S
-
hehhehe
-
Arkadas 2009 a erken adapte olmur veyahut büyük bir karisiklik var.
-
2009 da o domain biticek üstüne bide domain parka geçicek ve domain sahibi domain parkın teklif ettiği değer üstünden 3 ay içinde almassa satışa çıkıcak yani zor :S
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
2009 da o domain biticek üstüne bide domain parka geçicek ve domain sahibi domain parkın teklif ettiği değer üstünden 3 ay içinde almassa satışa çıkıcak yani zor :S
-------------------------------domain benimdi 2006 Regledim düstü 2 senedir rehin domain paso REgliyor Tekrar ..
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------efsun bunu yazdı:
-------------------------------domain benimdi 2006 Regledim düstü 2 senedir rehin domain paso REgliyor Tekrar ..
Kim regliyor?
-
aynı olay benim başımda da var :| domain düştü uzatamadım ne olduysa artıkın sürekli yenileniyo ve siteye girince reklam ve satın alma linki çıkıyor :| 17$ teklifimi az bulmuşlar 10.000 $ teklif verdiler domain için :S :D komedi olay..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
-----------------------------efsun bunu yazdı:
Kim regliyor?
------------------------------Domain Services Provided By:
Dotster, Inc,
http://www.dotster.com -
Domain işinin de b*ku çıktı abi nasıl bir izdiham nasıl bir ilgidir aynı olay benim de başıma geldi.