Domain Engelini Asma
-
merhabalar
okulun pc labratuarinda cok tasakli aletler var, benim 2007 den kalma makinanin yaninda kaymak gibi geliyolar lakin herbok engelli.windows + domain muhabbeti var kullanici adi / sifre ile giriyoruz
bu bilgisayarlardan faydalanmak istiyorum, aslinda phpstorm yada netbeans i calistirsam yeter. flash diske linux atip onunla baslattim bu seferde internete baglanamadim :| alet ip almadi
bir cozumu varmi bu olayin ?
-
IPyi elle alıyordur hangi ipyi aldığını öğren o ipyi aldır linuxta
-
yolbulucu bunu yazdı
merhabalar
okulun pc labratuarinda cok tasakli aletler var, benim 2007 den kalma makinanin yaninda kaymak gibi geliyolar lakin herbok engelli.windows + domain muhabbeti var kullanici adi / sifre ile giriyoruz
bu bilgisayarlardan faydalanmak istiyorum, aslinda phpstorm yada netbeans i calistirsam yeter. flash diske linux atip onunla baslattim bu seferde internete baglanamadim :| alet ip almadi
bir cozumu varmi bu olayin ?
Üniversite kaynaklarını son damlasına kadar sömürüyorsun hocam haha :)
-
bilgisayarın kasasını sök götür eve :) hocam ortamdan az bahset nasıl bi yer resim felan koy bi bakalım ortama olmadı proxy server kurarsın ordan aşarsın engelleri
-
KaRaKuLe bunu yazdı
bilgisayarın kasasını sök götür eve :) hocam ortamdan az bahset nasıl bi yer resim felan koy bi bakalım ortama olmadı proxy server kurarsın ordan aşarsın engelleri
haci neyin resmini istiyosun bildigin bilgisayar kasasi iste, kasayi acamam
@ noname elle jenerik iplerden verdim yemedi. (192.168...... 10.1.1....... 172.18....) windows acilinca hangi ip yi aldigini malesef goremiyorum :|
neyse nasip degilmis :(
-
cmd engelliyse command ı dene.
olmadı .bat dosyası oluştur: ipconfig /all >ip.txt gibi bir komut yaz.
Her b.k engelli değildir, portable programları kullanabilirsin herhalde?Hiçbiri olmadıysa sistem yöneticiyle arkadaş olmaya bak. :)