Domain Fiyatları Hakkında ???
-
alastry de .com domain 19 tl sitenin sağ altında resellerclub simgesi var bu adamlar domaini burdan alıyorlarsa nasıl oluyorda 19 tl oluyo?? reseller clubta ancak 5000 tl yatırırsan .com domain 19.55 diyo nasıl burdan daha ucuza satıyorlar??Yoksa baska bi firmanin mi domain bayiliğini mi almışlar acaba ??
-
Reklam amaçlı kampanya yapmış olabilirler.
İlk alımda 19, ama uzatırken 25 yapabilirler.
Olur da olur... -
resellerclub dan almıyordun bütün fiyatlar düşük
-
Domain ihs'den alınır.
-
@telekom hocam adamlar yenilemeyede 19 tl yazmıslar bence reklam amaclı değil gibi enghost.org burasıda 19 tl den satıyo piyasadaki birçok bayilik veren yere baktım hiçbiri 19 a vermıyo acaba dedim önceden reseller clubta ucuzken parayı verdıler o sekıldemı yaptılar
edit = sordum bayilik için verdikleri fiyat 19 dan fazla oluyo yani adamların bayisi olmadan domain almak daha mantıklı :) :) muhtemelen alantron dan bayilik almıslardır.Müşteri toplamak içinde 19 dan veriyolar sanırım.İleriye yatırım yapıyolar.
Hannibal_King tarafından 13/Eki/14 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
hem hosting hemde genel domain alımı için alastyr kullanıyorum uzun süredir. Yenileme gel sana 25-30 diyen bi firma değil .com.tr av.tr gibi bir çok domainim barınıyor. Neden bu kadar uyguna veriyor bilemem ama güvenilir yarım saat içinde saati farketmez ticket sorununuz çözülür...