Domain Godaddy"Den Host Hostgator"Den Napicam Simdi ?
-
simdi godaddy'de bi tane domainim var... birde hostgatorda hostum var,fakat hostgatordeki hostu baska bir domainle birlikte almistim.
simdi godaddyden aldigim domaini buraya nasi yonlendirebilirim?
sadece yonlendirme deil istedigim,
www.zartzurt.com 1. domain
www.hoppala.com 2. domain diyelim. www.hoppala.com a bagli hostta bir script kurulu. diyelimki www.hoppala.com/hop yazdikmi aciliyor.
ben www.zartzurt.com/hop yazildigindada acilmasini istiyorum.
bilmem anlatabildimmi ? yada mumkunmu?
pek anlamiyomusum bu isten sanirim.
-
zartzurt comda hicbi host falan yok ki, nereye atayim dosyalari. 2. domainde yani hostgatorde cpanel var.
de godaddydeki domaini nasi yonlendirecem hostgatordeki hosta? yada oyle bisey varmi :)
-
godady ye hostgatorün ns lerini gircen sonra hostgatordende cpanelden açıcan domaini beklicen sonra nsler yönlensin
-
hee su unlu name server dedikleri dalga bumu?
-
Olay NS den geçiyor ama web alanınızda da domaininizi tanımlamanız gerekecek. Size verilen ns leri de godaddy dan domain ns degistirme kısmından ayarlayıp beklemeniz gerekicek. tam olarka yönlenmesi 24-48 saat arsı sürebilir.
-
www.zartzurt.com/hop yazınca deilde en kısa yontem www.zartzurt.com un godadyy panelınden www.hoppala.com/hop buraya gonlendırme ekle.
olay bu kadar.
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------
hee su unlu name server dedikleri dalga bumu?
-----------------------------bütün internet o name serverlar üzerine kurulu hocam, evet :)
-
tamam caktim kofteyi :)
simdi bu adamlar bana yok olmazmi diyor? (hostgator)
"Error from park wrapper: Sorry, you are not allowed to add any more than (0) parked domains!"
"Sorry, you are not allowed to add any more than (0) addon domains! The domain below was not setup! "
-
tek domainlik host almışsın galiba başka domain ekliyemezsin diyo sanırım
-
hocam adım adım söyleyeyim.
hostgatorun ns adreslerini gir 2. domainine. hostgator ile iletişime geç, bu adresim için açın bu hostu diye. hostun adresini değiştirirler kullanırsın :)
-
evet, en ucuz host paketini almistim o zaman, simdi konrtol ettim parked/add-on domain yokmus...
iyi artik yazisip hallederiz, yada paket degisecez bi ara.
herkese tesekkurler...