Domain Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oxy
    oxy's avatar
    Erkek

ya arkadaslar ben bi domain hack yaptim yanin sitenin domainin aldim herseyi degistirdim paswortlari felan sonra siteyi hackledim bi güzel

aradan bi gün gecti adam ayni siteyi ayni domain ile acmis ?????? anlamadim gitti sizce neden ?

ve domaindeki mail @hotmail.com ve o mailde  bende .. hostun adresini giriyoum paswortu gönderme yapiyorum ve orda yaziyor böyle bi mail bizde yok diye .. ama whosi cekersen o mail halen orda kayitli

yardimci olun lütfen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    whois çekince yeni sonuçlar bazen çıkmayabiliyor. www.dnsstuff.com burda who is yap gelen ekranda get fresh result de en son güncellenen hali geliyor.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    ben tesis3ist.com, tesis3ist.org, enerji.com.tr ve birkaç kişisel domainde bulunan türkticaret üyeliğine el koydum maili ve bilgilerin hepsini değiştim fatura bilgileri ile geri aldılar...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oxy
    oxy's avatar
    Erkek

dedigniz gibin whois cektim ve mail halen ayni yani degistirmemsiler o mailde benim elimde hosta gidiyorum bilgilerimi mailime gönder diyorum ve host diyor böyle bi mail bizim datebasta yok

halbiyse o siteyi hackledimde öyle yapmistim adamin bilgilerini o mailie göndermistim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    demekki sorun sende :)))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    host a neden gidiosun domain firmasına gidiceksin sin forgot you password dicecksin. mailini yazıcaksın falan dilan yollucaklar domain firmasını buldujktan sora adamlara maillede ulaşıp şifremi unuttum dedikten sora şifreni yollarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

Sorunlar Sorunlar Ah şu Sorunlar

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 13866 Toplam Mesaj: 7