Domain Hack
-
ya arkadaslar ben bi domain hack yaptim yanin sitenin domainin aldim herseyi degistirdim paswortlari felan sonra siteyi hackledim bi güzel
aradan bi gün gecti adam ayni siteyi ayni domain ile acmis ?????? anlamadim gitti sizce neden ?
ve domaindeki mail @hotmail.com ve o mailde bende .. hostun adresini giriyoum paswortu gönderme yapiyorum ve orda yaziyor böyle bi mail bizde yok diye .. ama whosi cekersen o mail halen orda kayitli
yardimci olun lütfen
-
whois çekince yeni sonuçlar bazen çıkmayabiliyor. www.dnsstuff.com burda who is yap gelen ekranda get fresh result de en son güncellenen hali geliyor.
-
ben tesis3ist.com, tesis3ist.org, enerji.com.tr ve birkaç kişisel domainde bulunan türkticaret üyeliğine el koydum maili ve bilgilerin hepsini değiştim fatura bilgileri ile geri aldılar...
-
dedigniz gibin whois cektim ve mail halen ayni yani degistirmemsiler o mailde benim elimde hosta gidiyorum bilgilerimi mailime gönder diyorum ve host diyor böyle bi mail bizim datebasta yok
halbiyse o siteyi hackledimde öyle yapmistim adamin bilgilerini o mailie göndermistim :D
-
demekki sorun sende :)))))
-
host a neden gidiosun domain firmasına gidiceksin sin forgot you password dicecksin. mailini yazıcaksın falan dilan yollucaklar domain firmasını buldujktan sora adamlara maillede ulaşıp şifremi unuttum dedikten sora şifreni yollarlar
-
Sorunlar Sorunlar Ah şu Sorunlar