Domain Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi herkes bilir hiti yuksek domainler düştümü ( parası yatırılmayım suresi uzatılmayınca ) genelde yada hepsi    dns1.name-services.com  dnslerine yonlenior yane domain elden alınıyor bu şekil düşmüş olan domainleri nasıl satın alırım ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

kalkar yakında dns herneyse  up^

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    bunun cevabını bende istiyorum pr 4 içinde salak reklamlar olan bi domain  var ama alamıyorum düşüncede yenilerlerse falan hiç alamam :F

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ama benim domain 4 senedir el koyulmus durumda kalmıyo :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    gözden düşünce kalkıyor aksi halde hangi şirket aldıysa yüksek bir fiyat verip geri almanız lazım. Bu şirketler yüzünden domain kıtlığı yaşanıyor. bana 15 liraya aldığım domaini 5.000 dolara satmaya kalktılar :| 3 sene bekledim düştü geri aldım bende :f

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    peki 3 sene sonra pr falanda sıfırlaıyomu ?

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    tabiki yoksa niye bıraksınlar :)

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    pr düşsn fark etmez domain hatırlanırsa bide veritabanı elimde hepsine tolumail caktımmı iş bitmişdir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    benim panelimdeki domainler süresi bittikten sonra 2 ay daha duruyor ve istediğin zaman alabiliyorsun 2 ay sonra saldım çayıra mevlam gayıra.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    keske yapılabilcek bir şey olsaydı 3 senedir beklemedeyim :F

Toplam Hit: 1126 Toplam Mesaj: 10