Domain Host
-
domain ve host alıcam ayrıca googlede siteyi başlarda cikarmam lazım bu işle ugraşanlar pm atabilirmi arkadaşlar.
-
pm degil buraya yazılsın millet de muridlerde faydalansın
-
konuyu acan arkadasa saygısızlık olmazsa benimde bir ricam olucak bana sadece 2 gunlugune host verebilecek murid varmı cok acil lazım su an için hemen yonlendirecem domaini.
yeni baslık acıcaktım fakat konuyla alakalı olunca buraya yazayım dedim..
-
Domain ve host veririz hacı...P.m at msn ver...Seo işine bakamam ama...
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------
domain ve host alıcam ayrıca googlede siteyi başlarda cikarmam lazım bu işle ugraşanlar pm atabilirmi arkadaşlar.
-----------------------------stilbilisim olarak sana host+domain ve seo işlerini yapabilirim.. Pm ile msnini at konuşalım..
-
NebuLa bunu yazdı:
konuyu acan arkadasa saygısızlık olmazsa benimde bir ricam olucak bana sadece 2 gunlugune host verebilecek murid varmı cok acil lazım su an için hemen yonlendirecem domaini.
-----------------------------Üstad ne için kullanacaksın? Bilgilerini PM atarsan yardımcı olmaya çalışayım. Bu arada Linux host açabilirim
-
aercys bunu yazdı:
NebuLa bunu yazdı:
-----------------------------Üstad ne için kullanacaksın? Bilgilerini PM atarsan yardımcı olmaya çalışayım. Bu arada Linux host açabilirim
-----------------------------dostum hallettim az once bi arkadas aracılıyla yinede sagol ilgilendigin için,,