Domain İçin İçerik Seçimi
-
Arkadaşlar elimde bilgiarsiv.com diye güzel olduğunu düşündüğüm bir domain var.
Şu an wordpress kurulu ve oyun incelemeleri falan filan var.
Çok uğraşsam da rakibi fazla olduğu için beklediğim rağbeti görmedi.Şimdi site içeriğini tamamen değiştirmeyi düşünüyorum.
Sizden istediğim bu domain adına gidecek bir konu , kategori önerisi vermeniz.
Sizce site ne üzerine olmalı ? -
Bir önceki konun silindi, diğer konun ise kitlendi.
Anladık işte bi siten varda bu iş böyle olmaz.
Adam gibi git araştır bakalım en çok satılan siteler ne üzerine yada günün trendleri ne.
Ayrıca açmışsın siteyi daha ne kadar geçti ki rağbet görmesini bekliyorsun ?
Hadi 2 - 3 senelik siten olurda anlarız daha ne kadar oldu ?
mobilya dekorasyon - online oyun- kadın bakım --> al sana türkiyede en çok rağbet gören siteler. ama gene kendi sitende bişi yapamayacaksın kullanıcı gelmeyecek çünkü bu tip şeyler üstün çalışma gerekir.
Kısacası neymiş ? kendin en iyi neyi biliyosan onu yapacaksın bu kadar basit.
-
Site 3 gün sonra 1. senesini dolduruyor hocam.
Önerilerin için sağol.
-
Ben tam 3 senedir bir domain üzerinde çalışıyorum. seosu meosu felan nedir onları öğrenmeye çalışıyorum. haftada 3-4 post gönderiyorum. değişik eklentileri kullanıyorum kendim bir takım birşeyler yazıyorum. google da istediğim kelimede 2.sıraya yerleştim. Getirisi oldu mu adsense'den ? hayır ? ve bunun gibi 5-6 sitem var.
her içerik reklama yönlenmiyor. sitenin günlük 2000 tekil hiti olsun 1 kişi bile tıklamayabilir. O sebepten tek site yapayım hit alayım para kazanayım olayı yok. adsenseden para kazanan arkadaşlarım var 100 e yakın domainle kasıyorlar. ayda 1000 2000 dolar para geçtiği de oluyor.
Tek domainle sadece bu iş nasıl yapılır ancak onu öğrenirsin. forumda çok baba seo önerileri var. onları uygula. Sağlam domainler bul.
necroshine tarafından 19/Eki/12 17:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Öncelikle şunu söylemek isterim ki o domaini tıka basa özgün içerikle doldurmadığın sürece bir b--ka yaramaz.Sana tavsiyem o siteye harcıyacağın vakite kpssye çalış en azından maddi dönüşü siteden daha hızlı olur.Ha illa site kosturacağım binler siteme girsin mutlu olayım diyosan sen adult ac birtane hatta bunu adülta çevir.Hadi Selametle