folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Domain İçin Mail Adresi ?

Domain İçin Mail Adresi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

slm beyler bayanlar,

şimdi benim bi domain im var bugün aldım . onun için mail almak istiyom , ki şöle aslında webmail var plesk in ama çok dandik o ,

şöle şatafatlı bişi arıyom ben, bill amcanın var domains.live.com u , onuda beceremedim sabahdan beri. olmuyo.

başka nereden alabilirim domain için mail ? 

aldığım domain bu arada turksilahlikuvvetleri.net :D:D 

mail isteyenede verebilrim :D:D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    oraya kayıt oldum , ama hemen vermiyolar sıraya aldılar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

domains.live.com

girdikten sonra Get started butonuna tıkla gelen sayfadan "Use a domain I already own " tıkla altta açılan kutucuğa domaini yaz devam et gelen sayfada

Sign in with an existing Windows Live ID.

Create a new Windows Live ID in your domain, ex: myadmin@xxxx.com.

gibi iki seçenek var seçim sana kalmış üsttekini seçersen kullandığın herhangi bir mail adresinle giriş yapacaksın (hotmail,live gibi) 2.sini seçersen domain adına aldığın maille giriş yapacaksın

ben 1. seçeneği seçip yapmıştım ona göre anlatayım :D sonra başka sayfa gelecek mail adresi ve şifresi giriş yapacaksın gelen sayfadan I accept butonuna tıkla yaş ve yaşadığın ülkeyi soracak onlarıda geçtikten sonra yine I accept de

Confirm domain administrator başlıklı bir sayfa geldikten sonra son aşamalara geldiğimizi anlayacaksın :P continue butonuna tıklayacaksın işlem bitti şimdi hostun kontrol paneline gireceksin (benim kullandığım cPanel di) oradan  maile tıkladım "Modify Mail Exchanger (MX Entry)" tıkladıktan sonra gelen sayfadan Change an mx entry yazısına tıkladım ve oradaki comboboxtan domaini seçip domains.live.com da verilen mx entry girişi ile değiştirdim oldu plesk kontrol panelim olmadı hiç ondan bilmiyorum bilen birisi bi zahmet pleske çevirip anlatsın son satırları

kolay gelsin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    hoca domains.live.com ı beceremedim ben yaa başka yokmu bunun gibi :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bilen kimse yokmu :'(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    ya bi ara bişey vardı hala varmı biLmiyorum..

mail adresi isteyen alıyo hotmaille bağlantılı bişey.. muridlerden atademirerfan.net te falan vardı :D

o nası yapılıyo ? :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek

biri bana seslendi galiba :)

simdi hacı domains.live.com a üye ol ordan menüden service configuration a gel orda Steps to configure DNS yazıo , orada yazan Step 1 bölümündeki Mx server adresini alıyosun , plesk panelinden DNS bölümüne girion ordan Add record war oraya basıon ve KAyıt tipini "MX" olarak secion, domain adına mail yaz, mail exchanger giriniz bölümünede Step 1 bölümünde Mx server degerinin karsısnda yazan adresi kopyala yapıstır , MX Sunucusu için öncelik belirtiniz bölümünüde 10 olarak sec ve tamamı tıkla, bi yarım saat sonra domains.live.com daki hesabına bidaa gir , service config.e bidaa gir , orda service active diyecek büyük ihtimalle daha sonrada Sign up module bölümünden, bannerini hazırla ve sitene koy ;)

Toplam Hit: 1097 Toplam Mesaj: 8