Domain İçin Proje Önerisi
-
http://www.tahribat.com/Forum-Iki-Adet-Satilik-Domain-147397/ şu linktede görüleceği üzere başta satmayı düşündüm sonra alıcı çıkmadı hemde kendi kendime uğraşayım dedim
aletcantasi.net ve org bunlara nasıl bir proje yapılırsa hem kendimi geliştirmiş olur hemde tutacak bir proje olur aklıma online servisler geldi zilyon tane var sonra ne nerede nasıl yapılır ve neler gerekir (boya badana ev tamiratları bilgisayar vb genel anlamda nasıl yapılır neler gerekir şeklinde) şeklinde birşey geldi ondanda baya var ve genel olarak birbirinden copy-paste ve tabi orjinal içerik için ise yoğun bir şekilde uğraşmak gerekirki ben işim gereği devamlı nette olurum ama kendime 24 saat içinde yaklaşık 3-4 saat gibi birşey ayırabilirimki buda bölük pörçük 10 dk ve 30 k aralığında değişen zamanlar olarak
şimdi sizin tavsiyeleriniz nelerdir nasıl birşeyle uğraşsam bahsettiğim şekilde maximum verim (hem kendimi geliştirecem hem elimde işe yarar birşey olacak) alırım
yardımcı olanada olmayanada hepinize şimdiden teşekkürler
-
şey nasıl olur ki.
atıyorum ben bi matkap aldım black&decker sitenize üyeyim.
site üstünde herkesin bi alet çantası var anlatıyorum işte matkap çok güzeldir fiyatı uygundur darbeli modu çok kuvvetlidir falan filan vs.
sonra bi başkası atıyorum taşlama makinasını anlatır. aldım pişmanım boşa para verdim. te amk böyle işin falan filan :D
herkesin bi alet edavat çantası olur.
hani nasıl donanım üzerine bi forumda sistem özellikleri yazıyorsa burdada hobi olsun iş üzerine olsun herkesin bi çantası olsun :D
:D bu geldi aklıma ama :)
-
tam bilgisayar mantığı uygula.
Bilgisayar programları için download sitesi haline getir
her türden gruplama yap işte programcının alet çantası güvenlikçinin vs..
ha bide illegal olmasın sen demo koy gerçek üretici sitesini koy
tutmaz diyecek olanlar var ama uzun süreçte bak nasılda tutuyor..
-
aha işte bu ikisi hiç aklıma gelmemişti ben bu durumu ufaktan bi kurcalayıp bakayım çok teşekkürlerimi sunuyorum :D
-
chirkin01 bunu yazdı:
-----------------------------
aha işte bu ikisi hiç aklıma gelmemişti ben bu durumu ufaktan bi kurcalayıp bakayım çok teşekkürlerimi sunuyorum :D
-----------------------------yok farklı bi konsept olur diye düşünüyorum.
daha önce rastlamadım çünkü böyle birşeye.
hem ürünler hakkında olur hem üyeler arası bilgi paylaşımı vs.vs.
çok geliştirilir bu ya :D
-
doğru söylüyorsun adam matkap yada bir bir alet edevat alacak girip bakacak kullanan kişinin yorumlarına vsvs. yada illuminatininde dediği güzel detaylı olarak fizibilite çalışması yapmak lazım bi izinli günümde