Domain-Isımtescil
-
Isimtescilden domain başvurusu yaptım..herifler diyo ki ödemeyi yaparken gönderen kısmınıza isim soyisim açıklama kısmınada sipariş id'sini yazın..
Akbank bankamatiklerinde böyle bişey yok ki ??.Ben napıcam :S -
bankadan gönderirken veya internet den havale yaparken açıklamaya yazabilirsin ama bankamatikde senin isminle gider günlük ekstre alıyo şirketler
Dayı sende benim gibi internet bankacılığına geç keyifine bak :D Havale ücreti yok
Turkticaret e Havale çekiyom açıklama kısmına alan adını yazıyom SOnra İletişimden parayı göndereli 1 saat oldu daha aktif etmediniz diyorum 10 dk da aktif ediyolar :)
-
ya akbank bankamatikle yollarken para almıyoda...
La dj alper :D sen bana hesap no nu söle ben sana yollayam sen al benim yerime şu isimtescilden domainler. -
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
ya akbank bankamatikle yollarken para almıyoda...
La dj alper :D sen bana hesap no nu söle ben sana yollayam sen al benim yerime şu isimtescilden domainler.
-----------------------------Gönderirim dayı hiç problem değil de iş bankası hesabı yokmu bu adamların ak banka havale çekemem :)
-
ya turkiyede domain ve host işi yapan hiç bi firmayla çalışmöayın sonra göt gibi kalırsınız hele kardeş benden sana tavsiye türk ticaretle çalışma süresi geçen bi domain için benden 400 ytl para istediler ve 3 seneden beri dolu boşa düşmedi daha
-
MESSAGE DELETED
-
Bankamatikden oluyormu bir bilgim yok ama isimtescilin demek istediği şey , parayı yollarken size soruyorlar kimin adından gidiyor diye siz oraya adınızı vs yazıyorsunuz açıklama kısmınada isimtescil panelinizdeki sipariş idinizi yazıp parayı yolluyorsunuz sonra onlar ödedim diye haber yolluyorsunuz bakıyorlar para yattıysa domain aktif ediliyor.
Herzaman en garanti ve en hızlı cc ile , 2 dk da domaini açıp aktif hale getirebilirsin.