Domain İşinde Bukadar Para Var Mı ?
-
http://urun.gittigidiyor.com/YANLIS-GORMEDINIZ-ALTIN-GIBI-DOMAINLER_W0QQidZZ29994488?ggap_s=aff&ggap_m=aff&ggap_n=aff&show_aff=1
Gördüm baya şaşırdım domain , host konusunda hiç bilgim yok ama bu kadar pahallı olmasına şaşırdım
markadanismani.com (10,000)isimdanismani.com (5,000)sosyalguvenlikdanismani.com (7,000)kopekegitimseti.com (5,000)bronzejewellery (5,000)copperjewel.com (5,000) -
keyword projelik domainler saglam proje oturtursan fazlasını cıkarırsın bu paranın
fakat şu anda domain piyasası durgun adam akıllı projesi olmayan biri elinde tutmak için rağbet göstermez bunlara
-
elinde jenerik adam gibi domain'ler varsa bol para var bu işte.
-
benim elimdede kariyerokulum.com,org,net var iş görürmü ki ?
-
çok uçmuş
zaten hiç alışveriş yapmamış birisi,
anlamıo heralde
kopekegitimseti.com 5 bin nedemek?
-
bu tür işler daha çok arz - talep meselesi.
benim elimde varsa alan adı ve satmak için de can atmıyorsam yazarım 10.000 Tl. almak isteyen alır almak istemeyen almaz. ben de çok bişi kaybetmem ama ya düşerse mantığını kullanmış orada eleman o fiyatlarla. düşersede yarı yarıya fiyatı düşer ve satar. ondan da kazanır. yada talep olmaz elinde patlar :)
farklı bi sektör ama şuan için arkadaşında dediği gibi durgun.
-
Domain İşinde Bi Hayli Para var ...
-
domain işinde yabancılar deli para kaldırıyorlar, cookinggames.com sanırsam yemekoyunaları Tükçe olarak bu isim 350k dolara gitmişti galiba, ama öyle bir getirisi vardıki, çok rahat parasını cıkartıyordu,