Domain Kaydı Firmaları ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

şimdi online nic falan var mesala marku.net firması online.nic den bayilik alıyo .com domainleri falan ordan tescil ediyo peki ben şunu mereak ediyorum

bu domain kaydı yapılınca bi belli server sayesindemi yapılıyo yoksa bu domain kaydını yapan firmalar uydumu kiralıyo yane nic.tr mesele birtek burası com.tr tescili yapıyo bunlar uydumu alıyolar nasıl yapıyolar ne aracıyla yapıyolar uydumu alıp yapıyolar yoksa bir server kurup ozel bir yazılım ilemi beni aydınlatırsanız sevinirim.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dün konusu açılmıştı sanırsam. yani benzer bişe...

bütün domainler icann firmasına gidiyomuş.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Hoca uyduyla ne alakası var allah aşkına?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ne biliyim ole düşündüm icann firmasına gidiyomusda nasıl bir sistem var acaba onu mereak ediyorum

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoca uyduyla ne alakası var allah aşkına?
    -----------------------------

arkadaş öyle sanıyor fakat aslında uyduyla falan alakası yok. domainden bahsediyoruz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

ya o deilde benim beğendiğim bir domain var.yabancı bir firmada kayda almıs satılık ,şimdi ben bu domaini satın alsam bir türk fırmasına gecirebilir miyim?  yada onlarda mı devam etcek

....
Toplam Hit: 1763 Toplam Mesaj: 6