folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Domain Kayıt Ettirin,2000 Rapids Vereyim.

Domain Kayıt Ettirin,2000 Rapids Vereyim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,bana gen.tr üzerinde bulunan bir domain lazım.Hostinge gerek duymuyorum.Nic.tr sitesinde 15 TL gibi bir fiyatı var ben ise size 2000 Rapids -Rapidshare puanı (sitesinde 19,90€) teklif ediyorum.Domaini alacak arkadaş tamamen yasal yollardan bu işi yapmalı.Yasal olmayan yollardan bu işi halledecek arkadaşlar lütfen mesaj atmasınlar.

Beni bilen bilir,sen niçin kendin almıyorsun vs. sorular için cevabım elimde birikmiş ve yasal Rapids puanları var ve bunları paraya/işe yarar domainlere dönüştürmek istiyorum.

MSN kullanmıyorum,her daim ICQ'cuyum.İlgilenen arkadaşlar lütfen özel mesaj atsınlar.Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

.tr uzantılı domainler devredilemez ve bi sürü belgeden sonra alınıyor. Adam alıp domaini sana verir(şifre) sen geliştirdikten sonra geri alırsa ve/veya sen yamuk bi şekilde kullanırsan adamın başı yanarsa ne olacak? diye bir soru geldi aklıma.

ancak şunu da biliyorum ki bazı .tr uzantılılar da kafana göre alabileceğin .com gibi domainlerden. gen.tr muhtemelen belge gerektirir diye düşünüyorum.

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek

Eğer verdiğim Nic.tr sitesine girersen belge gerektirmediğini görürsün.Gerekli bilgi https://www.nic.tr/index.php?PHPSESSID=12849300547819154227952878&USRACTN=ALLCON

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

biri çıkar domain kayıt ettirir sonra sorun cıktıgında olan sana değil domain sahibine olur kimse böyle bilip bilmeden açmaz. Git bastır 15tl yi al milleti belaya bulaştırma...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ferdinand bunu yazdı:
    -----------------------------

biri çıkar domain kayıt ettirir sonra sorun cıktıgında olan sana değil domain sahibine olur kimse böyle bilip bilmeden açmaz. Git bastır 15tl yi al milleti belaya bulaştırma...

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Adam tutup kulağınızdan size gen.tr kaydettirmediki ne bu şiddet ne bu celal teklifini yapmış adam. ayrıca : "".gen.tr" için gerekli belgeler

".gen.tr" alan adlarına yapılacak başvurular için hiç bir aşamada belge istenmemektedir.""

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

Adam tutup kulağınızdan size gen.tr kaydettirmediki ne bu şiddet ne bu celal teklifini yapmış adam. ayrıca : "".gen.tr" için gerekli belgeler

".gen.tr" alan adlarına yapılacak başvurular için hiç bir aşamada belge istenmemektedir.""

Teşekkür ederim,sizin de dediğiniz gibi ben teklifim yapıyorum isteğen değerlendirir :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek

Geç kaldık beyler,bir Rus kapmış domaini.Konu kapanabilir :)

Toplam Hit: 1259 Toplam Mesaj: 8