Domain Kayıt Sitesi Saglam ??
-
şimdi 5 domain kayıt edicem ama bu kayıt edecegim yer çok saglam olması lazımki bana sorun çıkarmasın isimtescil yada turkticaret gibi panelimi banlamasın yada domainlerim elimden gitmesin pahalı olsun ama saglam olsun site içerigi yasa dışı deil herşey yasal olacak ama domainim saglam yerde olacak
-
hajı benim sistem sağlam 200 e yakın domain barındırıyorum panel verebilirim hatta bayilik veririm sende sattığın domainden panel verebilirsin güvenilir bir yabancı firma ile çalışıyorum bende düşünürsen p.m at ayrıca yasadışı yaparsan domaini falan kaptırma ihtimali gibi birşey yok :)
-
walla ben bayilik istemiorum istedigim güvenilir yabancı firma turk firmasından zarar gördüm hep direk kendi alabilecegim firma saglam ama
-
romeo bunu yazdı:
-----------------------------
walla ben bayilik istemiorum istedigim güvenilir yabancı firma turk firmasından zarar gördüm hep direk kendi alabilecegim firma saglam ama
-----------------------------
valla hajı genelde herkes godaddy midir nedir ordan alıyor ben firmayla 2 yıldır çalışıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok sağlam firma düşünürsen ayarlarız :D -
çok paran varsa
register.comgavur güvenilir diyorsan
domainsite.com -
gavur olarak name.com derim alatronda profesyonel bir firma sorun çıkarmaz isimtescil gibi.
-
godaddy.com'dan şaşma
-
yahoo dan al derim.
http://smallbusiness.yahoo.com/domains/
yahoo kullanıyorum. memnumum.
-
shock56 bunu yazdı:
-----------------------------yahoo dan al derim.
http://smallbusiness.yahoo.com/domains/
yahoo kullanıyorum. memnumum.
-----------------------------En ufak abusede araştırmadan sorgusuz sualsiz götüne tekme atıyorlar yahoo da geride alamıyorsun hacı sen godaddyden şaşma derim tahribat.com da godaddyde arkadaşın dediği gibi godaddy de benim bir kere domain suspend edildi 75 dolar bastırıp aldım geri yahooda vediğerlerinde böyle bir şans yok diye duydum özellikle yahooda hiç yok
-
türkiyede en ucuza ve kaliteye domain adini www.isimtescil.net den alirsin ..
ha diyorsan ki para problem degil...o durumda yabanci site tavsiyelerini ..degerlendir
ama isimtescilden kesinlikle host alma